Spaans leren in Alicante voor volwassenen (50+)


Zon, zee, strand en een Spaanse onderdompeling wacht op je in het prachtige Alicante aan de Costa Blanca! 

De voordelen van Spaans leren in Alicante als senior

Met meer dan 300.000 inwoners en een verscheidenheid aan bezienswaardigheden heeft deze Spaanse stad veel te bieden. Alicante is een ideale bestemming voor ouderen, want dankzij het heerlijke klimaat is het hier het hele jaar door aangenaam warm. Tijdens het leren van de Spaanse taal als 50-plusser kun je genieten van het strand, de rijke cultuur en geschiedenis van de stad. Voor ouderen die op zoek zijn naar een bestemming waar leren en plezier hand in hand gaan, is Alicante de perfecte keuze!

Leer Spaans in Alicante op een internationale taalschool 

De taalcursussen Spaans voor senioren in Alicante vinden plaats op onze internationale partnerschool. Colegio International is opgericht door ervaren docenten en bevindt zich in het stadscentrum van Alicante, op slechts vijf minuten lopen van het strand. De diverse faciliteiten van de school zorgen ervoor dat senioren hier optimaal Spaans kunnen leren.

De Club 50 cursus in Alicante 

In Alicante kunnen ouderen kiezen voor de Club 50-cursus, waarbij ze, naast het leren van Spaans, samen met leeftijdsgenoten gezellige activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan een wandeltocht door Alicante, bezoek aan het kasteel van Santa Barbara, het volgen van een Salsa les en een (halve) dagexcursie naar een andere stad. 

Het ondernemen van diverse activiteiten maakt het Spaans leren in Alicante voor senioren een onvergetelijke ervaring!

Kies de accommodatie in Alicante die bij jou past 

Als 50-plusser heb je verschillende opties voor accommodatie tijdens het Spaans leren in Alicante. Zo kun je kiezen voor verblijf bij een gastgezin, waar je deel uitmaakt van het dagelijkse leven van een Spaans gezin en de kans hebt om je Spaans te oefenen buiten de lessen. Wil je liever met andere cursisten verblijven, dan is gedeelde accommodatie ook mogelijk. 

Lees meer over onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Spaans in Spanje voor volwassenen (50+) of de andere taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Colegio Internacional Alicante

De school Colegio International, opgericht in 1998, is gevestigd in het centrum van Alicante, op 5 minuten loopafstand van het strand en vele historische bezienswaardigheden.  lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €500

Weer in Alicante

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 31 20 12
Aug 32 20 11
Sept 29 18 9
Oct 25 14 7
Nov 20 10 6
Dec 17 8 6
Jan 16 6 6
Feb 17 6 7
Mar 19 8 7
Apr 21 11 8
May 24 13 10
June 28 17 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes