Taalcursus Spaans in Spanje voor gezinnen


Samen met het gezin op vakantie maar wil je toch wat leren tijdens jullie reis? Kies dan voor een van onze taalreizen Spaans voor gezinnen. Op deze manier kun je gezellig met het hele gezin op vakantie. Naast het ontdekken van de cultuur van het land kun je je ook richten op de taal. Zo ben je ook nog eens heel educatief bezig tijdens je reis. De taal pas je meteen toe in de praktijk waardoor je al snel ik contact komt met de lokale bevolking.

Waar kun je op taalreis Spaans?

De taalreizen Spaans voor gezinnen zijn te volgen in de prachtige stad Valencia in Spanje. Het is een bekende stad en vakantiegangers gaan er graag heen voor een stedentrip of zonvakantie. Valencia ligt aan de oostkust van Spanje en is in de afgelopen jaren erg populair geworden. Het heeft een historische binnenstad, verschillende bezienswaardigheden en mooie stranden. Ideaal voor een gecombineerde taalreis vakantie.

Hoe ziet een taalreis voor gezinnen eruit?

Tijdens deze taalreizen Spaans voor gezinnen volg je van maandag tot en met vrijdag, een aantal lesuren Spaans per dag. De kinderen hebben hierna een activiteiten programma terwijl de ouders kunnen genieten van hun vrije tijd. Verder is er nog tijd over om als gezin te genieten van de vakantie. Valencia is een leuke stad om te verkennen, fietstochten, watersporten of luieren op het strand er is van alles mogelijk.

Voor wie zijn de taalreizen Spaans?

Taalreizen Spaans voor gezinnen zijn te boeken voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar. Er zijn drie verschillende soorten cursussen mogelijk. Je hebt de familie/oudercursus deze is voor gezinnen met kinderen vanaf 18 jaar. Dan is er nog de familie/jongerencursus voor kinderen tussen de 14 en 17 jaar en de Familie/kindercursus voor kinderen van 8 tot 14 jaar.

Op welke school wordt er les gegeven?

De taalreizen Spaans voor gezinnen worden aangeboden door onze partnerschool Españolé in Valencia, deze school bevindt zich aan de rand van het centrum. Het ligt slechts op 15 minuten lopen van de kathedraal. De ouders hebben les in het hoofdgebouw. De jongeren van 14-17 jaar in een ander schoolgebouw in de buurt van het hoofdgebouw en de kinderen van 8 tot 13 jaar hebben les buiten de stad waar ze met een schoolbus naartoe worden gebracht.

Waar verblijf je als gezin?

Als gezin kun je ervoor kiezen om te verblijven in een residentie, gastgezin of Studio. Je kunt er voor kiezen om bij een gastgezin te verblijven en jezelf te laten onderdompelen in de Spaanse cultuur, hierdoor leer je de taal beter te beheersen. Wanneer er wordt gekozen voor een appartement of residentie heb je als gezin wat meer privacy en kun  je doen en laten wat je zelf wilt. Taalreizen Spaans voor gezinnen is een leuke manier om op vakantie te gaan!

StudyTravel biedt een breed aanbod taalcursussen in het buitenland aan! 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes