Spaans leren in Valencia voor gezinnen


Valencia, een levendige Mediterrane stad in Spanje, is de ideale bestemming voor een taalcursus Spaans in Spanje voor gezinnen. In Valencia kun je het hele jaar door genieten van een mild klimaat,  prachtige stranden, de heerlijke Mediterrane keuken, een combinatie van moderne architectuur en een rijke culturele geschiedenis. Wanneer je als gezin Spaans gaat leren in Valencia, dan mogen een bezoekje aan de “City of Arts and Sciences”, het “Museum of Modern Art, het “Jardín del Turia Park” en natuurlijk de oude stad niet ontbreken! Valencia staat bekend om de vele leuke wijkjes die de stad heeft. Ga samen met het gezin op ontdekkingstocht na het Spaans leren en struin door de gezellige straatjes van Barrio del Carmen, Ruzafa en Gran Vía. Vergeet ook zeker niet te stoppen bij de vele tapas barretjes, voor typisch Spaanse tapas en Paella! Hier kun je alle nieuwe Spaanse taalkennis direct in de praktijk toepassen en oefenen met locals!

Wat houdt Spaans leren voor gezinnen in?

Onze taalreizen voor gezinnen zijn ideaal voor ouders en kinderen die graag samen op vakantie gaan, zich willen verdiepen in de Spaanse cultuur én Spaans willen leren. Spaans leren in Valencia voor gezinnen staat garant voor een educatieve gezinsvakantie. Tijdens de taalreis naar Valencia, worden volwassenen ingedeeld in een internationale lesgroep samen met andere volwassenen van 16 jaar en ouder. De jongeren krijgen les samen met andere jongeren vanuit de hele wereld. Iedereen wordt ingedeeld op niveau en op leeftijd en komt in contact met internationale leeftijdsgenoten!

Spaans leren op een internationaal erkende taalschool

De taalcursussen Spaans in Valencia voor gezinnen vinden plaats op onze partnerschool Españolé. De taalschool ligt middenin het oude centrum, in de gezellige wijk “El Carmen”. De school is gehuisvest in een prachtig historisch pand, dichtbij de kathedraal. Omdat je Spaans leert in een historisch gebouw, waar je nog veel terugvindt van de geschiedenis en cultuur, is het een zeer inspirerende omgeving om Spaans te leren als gezin! Zowel de jongeren als de volwassenen leren Spaans op deze prachtige leslocatie in Valencia.

Ontdek meer van Spanje tijdens het Spaans leren in Valencia

Een taalreis bestaat uit meer dan alleen Spaans leren in het klaslokaal! De Spaanse lessen vinden plaats van maandag t/m vrijdag en na de lessen en in de weekenden blijft er voldoende tijd over om als gezin op pad te gaan en Valencia en de prachtige omgeving te leren kennen. Het is mogelijk om deel te nemen aan activiteiten en excursies die de taalschool organiseert, maar er is natuurlijk ook ruimte om leuke activiteiten te ondernemen als gezin. Doe bijvoorbeeld mee aan een fietstour door de stad, beachvolleybal, barbecues, een tapastour, een bezoek aan interessante bezienswaardigheden en museums en breng een bezoekje aan het strand en de gezellige boulevard. Een leuke manier om als gezin bezig te blijven met Spaans leren na de lessen! Ook de omgeving van Valencia is de moeite waard om te ontdekken; zo kun je excursies boeken naar bijvoorbeeld Peñíscola, natuurpark Albufera, Montanejos en Xàtiva.

Accommodatie in Valencia voor gezinnen

Voor veel gezinnen is het verblijf een belangrijk onderdeel van de vakantie. Wanneer je als gezin naar Valencia gaat om Spaans te leren, dan kun je ervoor kiezen om een accommodatie te reserveren via StudyTravel. Sommige gezinnen kiezen ervoor om bij een Spaans gastgezin te verblijven, om volledig ondergedompeld te worden in de Spaanse taal en cultuur. Wat betreft het leren van de Spaanse taal is deze optie natuurlijk het meest effectief én erg leuk! Gezinnen die graag wat meer privacy hebben kunnen bijvoorbeeld in een privé appartement of studio verblijven (op aanvraag) of zelf een accommodatie reserveren.

Spaans leren in Valencia is leuk voor jong en oud! Heb je nog vragen over de mogelijkheden in Valencia? Of ben je benieuwd naar alle mogelijke taalreizen naar het buitenland? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies.

lees verder »
 
Españolé
(199)

Taalcursussen voor Gezinnen op Españolé

Onze partnerschool in Valencia, Españolé, ligt aan de rand van het centrum, op slechts 15 minuten lopen van de kathedraal. De ouders die deelnemen aan de taalcursus hebben les in het hoofdgebouw. De jongeren van 14-17 jaar hebben les met leeftijdsgenoten uit de hele wereld in het schoolgebouw op ca. 10 minuten loopafstand van het hoofdgebouw. De kinderen van 8-13 jaar hebben les buiten Valencia en worden met een schoolbus (samen met Spaanse kinderen) gehaald en aan het eind van de dag weer terug gebracht. lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €280

Weer in Valencia

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 14 8
June 27 18 9
July 29 21 10
Aug 29 21 9
Sept 27 19 8
Oct 24 15 6
Nov 19 10 5
Dec 16 8 5
Jan 16 7 5
Feb 17 8 6
Mar 18 9 6
Apr 20 11 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes