Spaans leren in Santiago de Compostela


Al eeuwenlang is Santiago de Compostela één van de bekendste steden van Spanje. Het is het eindpunt van de beroemde pelgrimstocht “el Camino de Santiago”. Behalve een heilige stad is Santiago de Compostela ook een fascinerende stad in andere opzichten. Je vindt hier gebouwen uit vele architectonische stromingen en mede daardoor is zij door de UNESCO op de wereldmonumentenlijst geplaatst. Bovendien is Santiago een echte studentenstad. De 45.000 studenten (ca. 30% van de inwoners van Santiago) zorgen voor veel levendigheid en een gevarieerd uitgaansleven.
De provincie Galicië, door een ruige bergketen gescheiden van de rest van Spanje, is in vrijwel alle opzichten anders. Het is een bergachtig gebied met dichte bossen, snelstromende riviertjes in de talrijke dalen en een woeste kustlijn die doet denken aan de Noorse fjorden.
In Galicië wordt het “Gallego” gesproken maar natuurlijk leer je op onze partnerschool het zuivere Castiliaans. 

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Iria Flavia

Op onze partnerschool Iria Flavia in Santiago de Compostela heb je les in een historisch gebouw vlakbij de kathedraal. Het is een klein taleninstituut (max. 90 cursisten in de zomer) met 6 leslokalen. Je kunt gebruik maken van een boeken- en video-uitleenservice. Op deze school zul je ook veel Spanjaarden ontmoeten die hier een andere taal leren, bijv. Engels. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €220

Weer in Santiago de Compostela

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Aug 23 15 8
Sept 22 14 6
Okt 19 12 5
Nov 15 9 4
Dec 13 8 3
Jan 13 7 3
Feb 13 7 4
Maart 15 8 5
Apr 16 9 6
Mei 18 11 7
Juni 20 13 7
Juli 22 15 9

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes