Spaans leren in Nerja


Nerja is het ‘witte dorpje’ aan de Costa del Sol in het zuiden van Spanje. Het is omgeven door prachtige strandjes, mooie bergen en in de gezellige, lokale barretjes, strandtentjes en restaurantjes kun je genieten van de typische Andalusische gerechten. Nerja ligt op zo’n 50 kilometer van Málaga en is ook een prima uitgangspunt om de Andalusische driehoek, Córdoba, Granada en Sevilla, te bezoeken. In Nerja is het eigenlijk het gehele jaar door lekker weer en er trekken dus ook steeds meer toeristen richting het pittoreske kustplaatsje. Watersportliefhebbers kunnen hier hun ei kwijt, maar ook op het gebied van architectuur, cultuur en geschiedenis valt er genoeg te beleven wanneer je hier Spaans leert. Het Balkon van Europa is dé trekpleister van de stad: je hebt vanaf deze promenade een prachtig uitzicht over de Middellandse Zee. Wanneer je niet naar een typische bestemming wil voor een taalcursus Spaans in Spanje, dan is Nerja een zeer goed alternatief!

Een taalcursus Spaans volgen: hoe werkt dat?

Als je een taalreis naar Nerja maakt, volg je Spaanse lessen op een internationale taalschool. Op de eerste dag word je in de juiste lesgroep ingedeeld met andere cursisten, afkomstig van over de hele wereld, die op hetzelfde niveau Spaans zitten als jij. Je volgt de lessen doordeweeks en hebt na afloop van de lessen en in het weekend alle tijd en ruimte om Nerja en omgeving te verkennen. Je kunt in je eentje op pad, maar je kunt ook samen met andere cursisten die je op de taalschool hebt leren kennen activiteiten ondernemen.

Op een internationale taalschool in Nerja Spaans leren 

De taalcursussen Spaans in Nerja voor volwassenen (16+), volwassenen van 50+ en leraren worden gegeven op onze partnerschool op loopafstand van het strand. Deze internationale taalschool beschikt over veertien leslokalen en een fantastische tuin waar je kunt relaxen tussen de lessen door. Alle faciliteiten die je nodig hebt om Spaans te leren zijn aanwezig in het schoolgebouw. Verder organiseert de school wekelijks leuke activiteiten en excursies voor alle cursisten. Op die manier kun je gemakkelijk andere cursisten van de taalschool leren kennen.

Waar kun je verblijven tijdens de taalreis naar Nerja?

Ervaar hoe het is om bij een Spaans huishouden te verblijven door te kiezen voor verblijf in een gastgezin. Het is de ideale manier om niet alleen meer van de Spaanse taal te leren, maar om ook de Spaanse cultuur en gewoonten te ervaren. De vriendelijke gastgezinnen worden altijd zorgvuldig door de taalschool geselecteerd en weten hoe het is om internationale cursisten te huisvesten. Liever een ander soort accommodatie boeken? Er zijn ook verschillende mogelijkheden voor gedeelde accommodatie of privéaccommodatie.

Ga met je medecursisten op pad in de witte stad Nerja

Het oorspronkelijke vissersdorpje Nerja heeft verbluffende stranden, zoals Burriana en El Playazo, maar ook bijzondere baaitjes, zoals Acantilados de Maro-Cerro Gordo. Na een lange dag Spaans leren kun je hier heerlijk genieten van het weer, afkoelen in de zee en paella eten op de boulevard. In de buurt van Nerja vind je verschillende andere witte dorpjes, natuurparken en ook het indrukwekkende Acueducto del Águila. Het kleine Nerja heeft meer te bieden dan je misschien vooraf had gedacht!

Wil je Spaans gaan leren in Nerja? Of bekijk je liever nog eens de andere mogelijke taalreizen naar het buitenland? Neem gerust contact op als je vragen hebt over bijvoorbeeld de bestemmingen of cursussen; we adviseren je hier graag over!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Escuela de Idiomas Nerja

Onze partnerschool Escuela de Idiomas Nerja bevindt zich op een paar minuten loopafstand van het strand en heeft 14 leslokalen en een prachtige tuin. Ook is er een cafetaria, een bibliotheek en computers met gratis internet. Je hebt les in het centrum van het stadje Nerja, in een typisch Andalusisch huis.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €261

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op Escuela de Idiomas Nerja

Escuela de Idiomas Nerja bevindt zich op een paar minuten loopafstand van het strand en heeft 16 leslokalen (binnen- en buiten) en een prachtige tuin. Je hebt les in een typisch Andalusisch huis in het centrum van Nerja. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €415

Taalcursussen voor Leraren op Escuela de Idiomas Nerja

Spaanse cursussen voor docenten in Nerja vinden plaats op onze partnerschool Escuela de Idiomas Nerja , gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het strand. De school is een typisch Andalusisch huis met 14 leslokalen, een cafetaria, bibliotheek en computers met gratis internet. Kortom: alle faciliteiten die je als leraar nodig hebt om op professionele wijze je Spaans op te frissen. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €628

Weer in Nerja

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 15 10
June 27 19 11
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes