Spaans leren in Nerja voor volwassenen


In het zuiden van Spanje ligt aan de Costa del Sol het witte kuststadje Nerja. Met een gemiddelde temperatuur van 20 graden gedurende het jaar biedt Nerja een uitstekende bestemming om als volwassene Spaans te leren. Daarnaast biedt Nerja een perfect uitgangspunt voor de Andalusische Driehoek: Córdoba, Sevilla en Granada. Ga Spaans leren in Nerja met haar tal van waanzinnig mooie stranden en je zal de ervaring nooit vergeten!

Leer Spaans op taalschool Escuela de Idiomas

Spaans leren in Nerja doe je op taalschool Escuela de Idiomas. Deze taalschool ligt op een paar minuten lopen van het strand, ideaal om je pauzes op het strand te kunnen houden. De taalschool is gevestigd in een typisch andalusisch huis en heeft 14 leslokalen. Daarnaast is er ook een tuin aanwezig waar je met medecursisten kunt zitten voor of na de lessen. Kortom: deze taalschool heeft alle faciliteiten die je nodig hebt om Spaans te leren in Nerja.

Een tal van mogelijkheden om Spaans te leren in Nerja

Om ervoor te zorgen dat je als volwassene het meeste haalt uit het Spaans leren in Nerja, zijn er verschillende cursussen mogelijk. Zo kan je kiezen voor de intensieve cursus waar je in groepen les krijgt. Daarnaast is er ook de Club 50 cursus, de minigroep en de individuele cursus. Wil jij Spaans leren in Nerja én daarnaast ook nog iets anders leren? Kies dan een van de combinatiecursussen zoals: Spaans & Flamenco, Spaans & Duiken, Spaans & Fotografie, Spaans & Tennis of Spaans & Golf. Welke cursus je ook kiest, Spaans leren was nog nooit zo leuk als in Nerja!

Spaans leren, Nerja ontdekken en vrienden maken

Spaans leren in Nerja voor volwassenen is zoveel meer dan alleen de taal leren! De taalschool biedt namelijk de mogelijkheid om deel te nemen aan sociale activiteiten die georganiseerd worden. Zo organiseren ze bijvoorbeeld dans- of kookles, sportactiviteiten en excursies. Zo leer je niet alleen Spaans maar maak je ook vrienden terwijl je Nerja ontdekt. De perfecte combinatie als je het ons vraagt! Daarnaast is er uiteraard ook ruimte om samen met medecursisten of alleen te gaan genieten van de zon, de zee en het strand!

Waar verblijf jij tijdens het Spaans leren in Nerja

In Nerja zijn er tijdens het Spaans leren verschillende mogelijkheden qua verblijf. Zo heb je de mogelijkheid om in een residentie te verblijven, in een studio of bij een gastgezin. Wanneer je er tijdens het Spaans leren in Nerja voor kiest om bij een gastgezin te verblijven, verblijf je bij een lokaal gastgezin. Zo heb je de mogelijkheid om onderdeel te worden van het dagelijkse Spaanse leven én kan je jouw Spaanse kennis meteen in de praktijk brengen.

Bekijk ook eens onze andere mogelijkheden voor een taalcursus Spaans in Spanje! Daarnaast biedt StudyTravel je ook een breed aanbod aan andere taalreizen naar het buitenland aan.

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Escuela de Idiomas Nerja

Onze partnerschool Escuela de Idiomas Nerja bevindt zich op een paar minuten loopafstand van het strand en heeft 14 leslokalen en een prachtige tuin. Ook is er een cafetaria, een bibliotheek en computers met gratis internet. Je hebt les in het centrum van het stadje Nerja, in een typisch Andalusisch huis.

  lees verder »

Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €261

Taalcursussen voor Leraren op Escuela de Idiomas Nerja

Spaanse cursussen voor docenten in Nerja vinden plaats op onze partnerschool Escuela de Idiomas Nerja, gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het strand. De school is een typisch Andalusisch huis met 14 leslokalen, een cafetaria, bibliotheek en computers met gratis internet. Kortom: alle faciliteiten die je als leraar nodig hebt om op professionele wijze je Spaans op te frissen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
8 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €590

Weer in Nerja

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 21 13 8
Mei 23 15 10
Juni 27 19 11
Juli 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Okt 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Maart 18 11 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes