Spaans leren op Ibiza voor volwassenen


Ibiza is een eiland in de Middellandse zee, gelegen op zo’n 79 km afstand van de Spaanse kust, ter hoogte van de stad Valencia. Het is het op twee na grootste eiland van de Balearen en, naast Formentera, is het één van de twee pijnboomeilanden ofwel de Pityuses.
De hoofdstad van het eiland – Ibiza Stad is gelegen in de gemeente Eivissa en de vesting, die in 1999 uitgeroepen is tot  werelderfgoed, barst van de smalle straatjes en monumenten zoals het Kasteel en de Kathedraal. Het is het centrum en podium voor concerten, culturele evenementen, tentoonstellingen en activiteiten gedurende het hele jaar en het heeft alles wat je maar kunt wensen tijdens je Spaanse taalreis.
Ibiza is een zeer speciaal eiland met 210 km strand waar het hele jaar door van kan worden genoten vanwege de milde temperaturen. De kustlijn trekt allerlei verschillende bezoekers waardoor je gemakkelijk Spaanssprekende vrienden maakt en mensen ontmoet van over de hele wereld.
Duizelingwekkende stranden, ‘s werelds beroemdste nachtleven, absolute rust, historische plekjes en kunst… je vindt het allemaal op Ibiza. Een bruisende bestemming en de perfecte omgeving om Spaans te leren en te genieten van de culturele diversiteit.
lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Instituto de idiomas Ibiza

Onze partnerschool, Instituto de Idiomas Ibiza , is een moderne taalschool in het hart van Ibiza Stad. Er zijn 9 klaslokalen, een gemeenschappelijke ruimte, een zelfstudie-ruimte en gratis wifi. Er wordt veel individuele aandacht besteed aan de studenten en er is een ruime mix aan nationaliteiten. Er zijn vele gezellige barretjes en café’s rondom de school en het busstation om de prachtige stranden te bezoeken ligt vlakbij de taalschool. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €271

Weer in Ibiza

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 28 21 11
Aug 29 22 11
Sept 27 20 8
Oct 23 15 6
Nov 19 12 5
Dec 16 9 5
Jan 15 7 5
Feb 15 7 6
Mar 16 9 7
Apr 19 11 8
May 22 14 10
June 26 18 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes