Spaans leren in Valencia voor volwassenen


Als volwassene kan je Spaans leren in deze indrukwekkende stad aan de Costa del Azahar: Valencia. Valencia is een uiterst verrijkende stad; zo is er het oude centrum dat bestaat uit authentieke barretjes en restaurants, maar aan de andere kant is er ook het moderne Ciudad de las Artes y Ciencias. Valencia is na Madrid en Barcelona de grootste stad van Spanje. Het centrum is overzichtelijk en deels autovrij. Het is dan ook een gewilde bestemming voor volwassenen om Spaans te leren. Voor cursisten die houden van een levendige stad met prachtige gebouwen, een heerlijk klimaat én strand, is Valencia een uitstekende keuze! Verder is de stad wereldberoemd om haar sinaasappelplantages en natuurlijk de paella, die je moet proeven tijdens je taalreis.

Volwassenen die Spaans gaan leren in Valencia genieten niet alleen van de taalcursus, maar ook van alles wat deze heerlijke stad daarnaast nog meer te bieden heeft. Na de lessen en in de weekenden blijft er namelijk genoeg tijd over om de stad en haar omgeving te ontdekken! Samen met andere, internationale cursisten leer je de stad kennen door mee te doen aan sportieve- en culturele activiteiten en leuke excursies. Je zal je snel thuis voelen tijdens het Spaans leren in Valencia!

 

Spaans leren op taalschool Españolé

Als je ervoor kiest om Spaans te leren in Valencia, kom je terecht op onze partnerschool Españolé, gesitueerd in een historisch pand dat de naam ‘Palacio de los Fernández de Córdova’ draagt. De school is gelegen in het oude centrum van Valencia, in één van de centrale straten in de wijk ‘el Carmen’. De kathedraal ligt bij de taalschool om de hoek: een centralere locatie kan haast niet! Het gebouw is in 2018 volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een moderne taalschool met alle faciliteiten van dien. Toch zijn de oude details, zoals fragmenten van de oude, Arabische stadsmuur uit de 11e eeuw, behouden. Je wordt op deze school dus omgeven door geschiedenis en cultuur, wat het leren van de Spaanse taal in Valencia bevordert! 

Leer vlot de Spaanse taal spreken dankzij native speakers

StudyTravel werkt samen met geaccrediteerde taalscholen en zo dus ook met Españolé in Valencia, die expliciet gekeurd is door de organisaties International House en Instituto Cervantes. Hierdoor ben je verzekerd van een hoge kwaliteit van de taalcursus. Verder leren volwassenen Spaans van gediplomeerde leraren, die echte native speakers zijn en er vindt op de eerste lesdag een schriftelijke- en mondelinge niveautest plaats, waardoor cursisten op het niveau worden ingedeeld dat daadwerkelijk bij hen past. Zo leer je pas echt vlot de Spaanse taal in Valencia. 

 

Kies voor een accommodatie die bij jou past

Geef je de voorkeur aan het leren van de Spaanse taal in combinatie met een complete onderdompeling in de Spaanse cultuur door te verblijven bij een gastgezin? Of verblijf je liever in een appartement, studio of zomerresidentie? Het kan allemaal in Valencia dankzij onze veelzijdige accommodatieopties! Een appartement deel je samen met andere cursisten. Er zijn 1- en 2-persoonskamers beschikbaar en de bewoners delen de keuken, badkamer en woonkamer (met TV). Als je meer gesteld bent op je privacy, kan je kiezen voor de studio, die je niet met andere cursisten deelt. Je hebt dan een keuken, (slaap)kamer en badkamer voor jou alleen. 

 

Ontdek Valencia door mee te doen aan het sociale programma

Bij Españolé maken ze gebruik van een divers activiteitenprogramma met onder andere een stadstour, picknicken op het strand, paella parties, sportwedstrijden en danslessen. Op deze manier maak je kennis met de stad en leer je veel medecursisten kennen, wat het Spaans leren in Valencia nóg leuker maakt. 

 

Bekijk ook onze andere volwassenenprogramma’s in Spanje. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

 

 

lees verder »
 
Españolé
(202)

Taalcursussen voor Volwassenen op Españolé

De taalschool in Valencia, Españolé, is gevestigd aan de rand van het centrum in Valencia. De school bevindt zich op ca. 15 minuten lopen van de kathedraal. Er zijn 12 leslokalen met digitale schoolborden, een bibliotheek, een terras en een ontmoetingsplaats waar cursisten o.a. kunnen studeren en lezen. Daarnaast is er een speciaal lokaal waar workshops gegeven worden, zoals bijvoorbeeld koken. Je hebt les in klassen van maximaal 10 cursisten. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €280

Weer in Valencia

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 21 10
Aug 29 21 9
Sept 27 19 8
Oct 24 15 6
Nov 19 10 5
Dec 16 8 5
Jan 16 7 5
Feb 17 8 6
Mar 18 9 6
Apr 20 11 7
May 23 14 8
June 27 18 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes