Frans leren in Nice voor volwassenen


Maak kennis met deze wereldberoemde stad die tussen de azuurblauwe zee en grijsgroene bergen (waarvan een groot deel van het jaar de toppen met sneeuw bedekt zijn) ligt en leer Frans in Nice. Nice is de veelzijdige hoofdstad van de Franse Rivièra met haar kleurrijke oude centrum, kronkelige straatjes, kleine boetiekjes en verrassende pleintjes. Hier genieten cursisten iedere zomer van de relaxte sfeer en de 8 kilometer lange zandstranden, die Nice een uitstekende bestemming maken voor een zomervakantie, in combinatie met het leren van de Franse taal voor volwassenen. Daarbij kent de stad zo’n 300 dagen zon per jaar, waardoor je een duik in de Middellandse zee kunt nemen, een kop koffie in het hippe havenkwartier kunt drinken en tot rust kunt komen in het groene deel van de stad: Promenade du Paillon. Geniet ook van al het moois dat de stad te bieden heeft tijdens een taalreis naar Nice!

Maak kennis met onze internationale partnerscholen

De taalcursussen Frans voor volwassenen in Nice vinden altijd plaats op een internationale taalschool. De taalschool Alpha B is gevestigd in een indrukwekkend, gerestaureerd pand in het centrum van de stad. Dankzij het enthousiaste team van medewerkers kent deze taalschool een persoonlijk karakter, waardoor je je als cursist snel thuis zal voelen. Daarnaast beschikt de school over alle benodigde faciliteiten die bijdragen aan een optimaal verzorgde taalreis. Ieder jaar leren hier cursisten met meer dan 25 verschillende nationaliteiten van alle leeftijden Frans in Nice.  Onze tweede partnerschool in Nice, Azurlingua, is gelegen in het hart van Nice, in de “Musicians Quarter”. De school is gevestigd in een typisch Franse villa met een tuin waar je je medecursisten kunt ontmoeten in de pauzes. 

Leer Frans en doe mee aan het sociale programma

De taalscholen in Nice organiseren afwisselende activiteitenprogramma's met film- en thema-avonden op school, strandfeesten, wandelingen, lezingen, museumbezoeken en excursies die worden begeleid door Franse docenten. Dankzij het sociale programma leer jij Frans in Nice op een interactieve manier en zal jij je alles behalve vervelen tijdens de taalreis.

Leer Frans in Nice met behulp van onze taalcursussen

Wanneer je als volwassene Frans wil leren in Nice, dan kun je kiezen uit één van onze vele taalcursussen. Er zijn groepscursussen beschikbaar, waarbij je Franse lessen volgt in een kleine en internationale lesgroep. Hiernaast zijn er individuele lessen te volgen, speciaal voor volwassenen die in een korte tijd zoveel mogelijk willen leren. De individuele cursus is zeer geschikt voor cursisten die zich volledig willen focussen op hun persoonlijke doelen of een specifiek onderwerp, bijvoorbeeld voor werk of studie. Ook is het mogelijk om een DELF/DALF examencursus te volgen in Nice. Er is een breed aanbod aan Franse taalcursussen in Nice en er is dus altijd wel een manier van Frans leren die bij je past!

Verblijf in de ideale accommodatie in Nice

Als je besluit om Frans te gaan leren in Nice, dan kun je kiezen uit verschillende verblijfsmogelijkheden. De beste manier om Frans te leren en de Franse cultuur beter te leren kennen, is door bij een gastgezin te verblijven. Deel je liever een accommodatie samen met internationale medecursisten? Dat kan dat natuurlijk ook! Onze partnerschool Azurlingua beschikt over een eigen campus in het schoolgebouw. Hiernaast is het ook nog mogelijk om in een privé accommodatie te verblijven. StudyTravel adviseert je graag over de verschillende mogelijkheden!

Lees meer over alle taalcursussen Frans in Frankrijk voor volwassenen of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland op de website.

lees verder »
 
Alpha B
(42)

Taalcursussen voor Volwassenen op Alpha B

Ons partnerinstituut Alpha B in Nice is een school met een zeer persoonlijk karakter dankzij het enthousiaste team van medewerkers. Je zult je hier zeker snel thuis voelen. Jaarlijks volgen op Alpha B cursisten van alle leeftijden en uit meer dan 25 verschillende landen een taalcursus Frans. Je gaat Frans leren in een gerestaureerd monumentaal pand in het centrum van de stad. Het instituut biedt alle faciliteiten voor een goed verzorgde taalreis. Naast 10 in fraaie pasteltinten geschilderde leslokalen, is er een studieruimte, een bibliotheek en een internetlokaal aanwezig. In de zomermaanden volgen cursisten tot 20 jaar met leeftijdsgenoten Franse les in een schoolgebouw aan de rand van het centrum. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-28 weken, 1 week vanaf €340

Taalcursussen voor Volwassenen op Azurlingua

Onze partnerschool Azurlingua in Nice heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van taalcursussen Frans. De taalschool is geaccrediteerd door de “Qualité label FLE”, volgens de Franse overheid. Ieder jaar volgen hier cursisten van over de hele wereld taalcursussen Frans. De taalcursussen worden op een interactieve manier gegeven, zodat je hier niet alleen effectief Frans leert maar ook kennis maakt met de Franse cultuur. De taalschool is gelegen in het hart van Nice, in de “Musicians Quarter”. De school is gevestigd in een typisch Franse villa met een tuin waar de cursisten kunnen ontspannen in de pauzes of huiswerk kunnen maken. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €350

Weer in Nice

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 20 13 9
June 24 16 10
July 27 18 12
Aug 27 18 10
Sept 25 16 9
Oct 21 12 6
Nov 17 8 5
Dec 13 5 4
Jan 13 4 5
Feb 13 5 6
Mar 15 7 6
Apr 17 9 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes