Frans leren in Bordeaux voor volwassenen


Bordeaux is een prachtige bestemming voor volwassenen om Frans te leren. Met haar monumentale gebouwen, verzorgde parken, originele keienstraatjes en elegante boulevards is Bordeaux één van de best bewaarde 18e-eeuwse steden in Frankrijk! Niet alleen de stad is de moeite waard verder te ontdekken tijdens het Frans leren in Bordeaux, ook de omgeving biedt tientallen mogelijkheden voor een dag- of weekendexcursie. Breng een bezoek aan de talrijke kastelen met bijbehorende wijngaarden, de lange zandstranden op enkele kilometers afstand, het middeleeuwse St. Emilion, de prehistorische opgravingen in de Dordogne en natuurlijk de schitterende natuur in de Pyreneeën. Ben je van plan om een taalcursus Frans voor volwassenen in Frankrijk te volgen? Kies voor Bordeaux!

Frans leren op een internationale taalschool in Bordeaux

De Franse taalcursus voor volwassenen in Bordeaux vindt plaats op de taalschool France Langue. De school is gevestigd in een prachtig 19e-eeuws gebouw middenin het centrum van Bordeaux. Naast ervaren en professionele docenten biedt de taalschool je tijdens het Frans leren in Bordeaux ook voldoende moderne faciliteiten om optimaal Frans te leren.

Kies uit de vele cursussen Frans in Bordeaux!

Er zijn verschillende manieren voor volwassenen om Frans te leren in Bordeaux. De taalschool biedt een uitgebreid aantal taalcursussen Frans voor volwassenen aan waar je uit kunt kiezen. Het is belangrijk om de cursus te kiezen die het beste bij jou past. Twijfel je nog? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en een persoonlijk advies!

Verschillende soorten accommodaties tijdens het Frans leren in Bordeaux

Een goed verblijf voor volwassenen maakt het Frans leren in Bordeaux helemaal af. Kies bijvoorbeeld voor een gastgezin, om meer te weten te komen over de Franse manier van leven! Bij een gastgezin leer je meer over de Franse cultuur én krijg je de kans om je nieuwe Franse taalkennis met het gastgezin te oefenen. Leuk én leerzaam dus!

Volwassenen die liever in een eigen accommodatie verblijven kunnen kiezen voor een studio in de residentie of, in de zomermaanden, de zomerresidentie.

Bonjour Bordeaux: ontdek de stad tijdens het Frans leren!

Om jouw taalreis in Bordeaux compleet te maken worden er tal van activiteiten georganiseerd! Door deel te nemen aan het activiteitenprogramma van de taalschool leer je de stad én de andere volwassenen op school nog beter kennen. Tevens is het een erg leuke manier om Frans te leren buiten het klaslokaal om! De school organiseert regelmatig stadsbezoeken, Franse filmavonden, kooklessen, wijnseminars en uitstapjes naar o.a. het Bassin d'Arcachon en de Dune du Pyla. Natuurlijk mag je ook zelfstandig op pad om deze waanzinnige stad en omgeving te gaan ontdekken!

Naast Frans leren biedt StudyTravel een uitgebreid aanbod taalreizen naar het buitenland aan. 

lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op France Langue

Het taalinstituut France Langue in Bordeaux (voorheen BLS), is centraal gelegen en bevindt zich in één van de chicste delen van Bordeaux. In het monumentale, 19e-eeuwse schoolgebouw vind je 9 lichte leslokalen met airconditioning, een zelfstudieruimte en internetfaciliteiten. De cursisten treffen elkaar tijdens de pauzes in de gemeenschappelijke ruimte of in de tuin. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €370

Weer in Bordeaux

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 17 6 7
Mei 20 9 7
Juni 24 12 8
Juli 25 14 8
Aug 26 14 8
Sept 23 12 7
Okt 18 8 5
Nov 13 5 3
Dec 9 3 2
Jan 9 2 3
Feb 11 2 4
Maart 15 4 6

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes