Frans leren in Antibes voor volwassenen


In Zuid-Frankrijk, aan de zonnige Côte d’Azur, ligt het levendige plaatsje Antibes. Antibes vormt één geheel met de zomerbadplaats Juan-les-Pins. Hoewel Juan-les-Pins bekend staat als een moderne en kleurrijke badplaats, heerst er in Antibes een andere sfeer en is het een heerlijke bestemming voor volwassenen om Frans te leren. Met haar drukke en gezellige winkelstraatjes, vele terrassen en mondaine jachthaven is Antibes een sfeervol en typisch Frans stadje. Antibes is het ideale uitgangspunt om de Côte d´Azur te leren kennen. De bekende en must-see badplaatsen Cannes en Nice liggen op korte afstand. De adembenemende natuur met pittoreske dorpjes in het binnenland, de uitbundige festivals, zonnige stranden, avontuurlijke (water)sporten: in deze veelzijdige streek kom je tijd te kort tijdens het Frans leren

Ga Frans leren in Antibes op een internationale taalschool

Een taalcursus Frans in Antibes volg je op onze internationale partnerschool. De taalschool bestaat uit twee schoolgebouwen en deze liggen beide in het centrum van de stad. Tijdens het Frans leren in Antibes kun je gebruik maken van de vele moderne faciliteiten en gemakken die de taalschool te bieden heeft. Ontmoet je medestudenten in de grote tuin of maak gebruik van de uitgebreide Franse bibliotheek. Alles is aanwezig om het Frans leren zo makkelijk mogelijk te maken!

Verschillende manieren van Frans leren in Antibes

Er zijn op de taalschool in Antibes verschillende taalcursussen Frans voor volwassenen beschikbaar. De meest gekozen cursus is de cursus “intensief”. Hierbij volg je lessen in internationale groepen, waardoor je in contact komt met andere volwassenen vanuit de hele wereld. Hiernaast kun je er ook voor kiezen om privélessen te volgen of om je bijvoorbeeld voor te bereiden op een Frans examen.

Ben je tussen de 8 en 17 jaar oud? Dan is er ook een erg leuk jongerenprogramma Frans beschikbaar in Antibes. Een ideale invulling van de (zomer)vakantie!

Waar verblijf je tijdens de taalreis?

StudyTravel organiseert ook het verblijf in Antibes. Kies een accommodatie die het beste bij jou past; bijvoorbeeld een residentie, of een Frans gastgezin. Om de Franse taal en cultuur van dichtbij te leren kennen, raden wij aan om bij een gastgezin te verblijven. Dit is niet alleen heel erg leuk, maar ook zeer leerzaam! Zo kun je alles wat je tijdens de taalcursus Frans leert ’s avonds oefenen met het gastgezin.

Ontdek wat Antibes en de Côte d’Azur je te bieden hebben op taalreis!

Frans leren in Antibes is goed te combineren met zon, strand, zee én culturele activiteiten. De taalschool organiseert een activiteitenprogramma om de stad en de omgeving beter te leren kennen. Door deel te nemen aan de activiteiten en excursies leer je niet alleen de bestemming, maar ook de andere volwassenen van de taalcursus beter kennen. Ga op pad en ontdek wat deze streek van Frankrijk je te bieden heeft tijdens het Frans leren in Antibes!

Bekijk ook de andere taalcursussen Frans in Frankrijk voor volwassenen of neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op Centre International D'Antibes

De taalschool in Antibes, CIA, bestaat uit 2 schoolgebouwen: Le Chateau en Le Port . Le Chateau ligt op ca. 10 minuten loopafstand van het centrum en bestaat uit een landhuis in provençaalse stijl gebouwd. In de grote tuin kun je je huiswerk maken of gezellig met de andere cursisten wat tijd doorbrengen. Je kunt gebruik maken van de computerruimte, de bibliotheek en het restaurant. Le Port ligt in hartje centrum, op een steenworp afstand van de jachthaven. In de zomermaanden wordt nog een derde gebouw gebruikt dat naast Le Chateau ligt. In de zomermaanden is de gemiddelde leeftijd van de cursisten op deze school lager dan de rest van het jaar. De grootste groep studenten is dan 18-25 jaar aangezien het een geliefde bestemming is om zon, strand, uitgaan en een taalcursus te combineren. Voor de zomercursus voor jongeren van 13-17 jaar worden afzonderlijke locaties aan de rand van de stad gebruikt. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-21 weken, 1 week vanaf €369

Weer in Antibes

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 24 16 10
July 27 18 12
Aug 27 18 10
Sept 25 16 9
Oct 21 12 6
Nov 17 8 5
Dec 13 5 4
Jan 13 4 5
Feb 13 5 6
Mar 15 7 6
Apr 17 9 8
May 20 13 9
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes