Frans leren in Aix en Provence voor volwassenen


Aix-en-Provence is een echte universiteitsstad middenin de Provence; levendig, jong en heel gezellig! Bijna eenderde van de 150.000 inwoners is student, wat voor een leuke sfeer zorgt. De stad kenmerkt zich door de verschillende soorten marktjes, smalle straatjes, vele fonteinen en gezellige terrasjes. Ook is Aix en Provence een prima uitgangspunt om Marseille of historische stadjes zoals Nîmes en Avignon in de omgeving te gaan verkennen. Ook het strand, dat op ca. 35 kilometer afstand ligt is goed te bereiken vanuit Aix en Provence. Kortom; het is de ideale bestemming in Frankrijk voor volwassenen om Frans te leren!

Ga Frans leren in Aix en Provence op taalschool IS AIx en Provence

Frans leren in Aix-en-Provence voor volwassenen doe je tijdens een taalcursus Frans op taalschool IS Aix en Provence. Deze professionele taalschool is gevestigd in een karakteristiek Frans pand. In de omgeving van de taalschool vind je veel groen waar je in de pauze van het Frans leren even tot rust kunt komen en de andere volwassenen van de taalcursus kunt leren kennen. Daarnaast beschikt deze taalschool uiteraard over moderne faciliteiten waar je tijdens het Frans leren in Aix-en-Provence gebruik van kunt maken. 

Kies jouw manier van Frans leren in Aix en Provence

Frans leren doe je in Aix-en-Provence op de manier die het beste bij jouw wensen en behoeften past. De taalschool in Aix-en-Provence heeft een breed aanbod aan taalcursussen Frans waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een intensieve cursus Frans, een DELF/DALF examencursus of business Frans. Ook is er in Aix en Provence de mogelijkheid om het Frans leren te combineren met kooklessen en/of excursies. De lessen vinden plaats in kleine, internationale groepen. Je leert dus niet alleen de Franse taal beter kennen, je komt ook in contact met volwassenen vanuit de hele wereld!

Verblijf bij een gastgezin tijdens het Frans leren in Aix en Provence

Tijdens het Frans leren in Aix-en-Provence voor volwassenen kun je bij een Frans gastgezin verblijven. Dit is een leuke manier om de Franse taal en cultuur beter te leren kennen én je profiteert natuurlijk ook van de Franse keuken! Tijdens het avondeten kun je alles wat je tijdens de lessen hebt geleerd direct in de praktijk toepassen en met het gastgezin oefenen. 

Ontdek Aix en Provence tijdens het Frans leren!

Volwassenen die Frans willen leren én van sport houden komen in Aix en Provence terecht op een droomlocatie. De stad is bij uitstek een plek voor de sportieve cursist. Zo biedt de taalschool een uitgebreid activiteitenprogramma aan waarbij je de mogelijkheid hebt tot watersporten, klimmen, tennis, paardrijden en nog veel meer! Aix en Provence biedt een prachtige en natuurlijke omgeving die zeer geschikt is voor recreatie en sportieve activiteiten. Frans leren in Aix-en-Provence is zowel actief als educatief. De perfecte combinatie! 

Bekijk ook de andere taalcursussen Frans in Frankrijk voor volwassenen of neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op IS Aix-en-Provence

Onze partnerschool, IS Aix-en-Provence, is gehuisvest in een karakteristiek pand omgeven door veel groen dichtbij het stadscentrum. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
10 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €535

Weer in Aix en Provence

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 29 16 12
Aug 28 16 10
Sept 25 14 8
Oct 20 10 6
Nov 15 5 5
Dec 11 2 4
Jan 11 1 5
Feb 12 2 6
Mar 15 5 7
Apr 18 8 8
May 21 11 9
June 26 14 11
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes