Frans leren in Parijs voor volwassenen


Parijs behoeft nauwelijks een beschrijving. Want wie kent niet de wereldberoemde bezienswaardigheden in deze lichtstad. De Eiffeltoren, het Louvre, de Arc de Triomphe, het Centre Pompidou en de Sacre Coeur zijn voor niemand onbekende namen. Parijs bruist dag en nacht van het leven! En wie eens de rust wil opzoeken, kan terecht in één van de talrijke groene oases in deze stad waarvan natuurlijk het Bois de Boulogne de bekendste is.
Ook de omgeving van Parijs biedt vele aantrekkelijke mogelijkheden voor een dagje weg uit de stad. Je kunt bijvoorbeeld Disneyland Parijs, Versailles en de vele kastelen langs de Loire bezoeken. Al met al heb je bijna geen tijd de taalcursus Frans te volgen!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op Accord Ecole de Langues

Onze partnerschool Accord Ecole de Langues in Parijs biedt veel verschillende taalcursussen Frans aan en is gehuisvest op de tweede etage van een imposant gebouw, op korte afstand van l’Opéra, Centre Pompidou en Forum des Halles. Behalve 20 ruime leslokalen zijn hier een cafetaria, een mediatheek en een internetcafé. Tijdens je taalreis in Parijs zul je ook Franse studenten ontmoeten die op Accord een vreemde taal leren. In de dependance (juli en augustus geopend) die zich in het zuidelijk deel van Parijs bevindt, zijn leslokalen en accommodatie (schoolresidentie) gecombineerd. Behalve 40 leslokalen beschikt deze locatie over een cafetaria, een zelfbedieningsrestaurant, een TV-ruimte, een internetcafé en een groot terras. Hier vindt de jongerencursus plaats. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €220

Weer in Parijs

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Feb 7 1 3
Maart 12 4 5
Apr 16 6 6
Mei 20 10 8
Juni 23 13 8
Juli 25 15 8
Aug 24 14 7
Sept 21 12 6
Okt 16 8 4
Nov 10 5 2
Dec 7 2 2
Jan 6 1 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes