Taalreizen Italiaans voor volwassenen (50+)


Ben je 50+ en heb je er altijd al van gedroomd om de Italiaanse taal te leren in Italië? Dan is een taalreis Italiaans voor 50-plussers misschien wel wat voor jou!

Wat kun je verwachten tijdens een taalreis Italiaans voor ouderen?

Het is nooit te laat om een nieuwe taal te leren en daarom bieden we bij StudyTravel speciale 50+ cursussen Italiaans voor senioren. Niet alle 50-plussers willen een taalcursus volgen met mensen van jongere leeftijd en daarom zijn er speciale programma’s gericht op cursisten van 50 jaar en ouder. Onze taalreizen Italiaans voor ouderen bieden een bijzondere leerervaring, waarbij deelnemers volledig worden ondergedompeld in de Italiaanse taal en cultuur. Een Italiaanse taalreis betekent dat je Italiaans gaat leren in het land waar de taal wordt gesproken, zodat je dagelijks in contact komt met de taal

Volg een taalcursus Italiaans op een internationale taalschool

Speciaal voor deelnemers van 50 jaar en ouder bieden we Club 50 taalcursussen Italiaans aan. Deze cursussen zijn exclusief voor deelnemers vanaf 50 jaar, die Italiaans willen leren in een groep met gelijkgestemden. De Club 50 cursus omvat een taalcursus Italiaans én een cultureel activiteitenprogramma waar je samen met andere deelnemers van 50 jaar en ouder aan deelneemt. Dit biedt je niet alleen de kans om je nieuwe Italiaanse taalvaardigheden toe te passen, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten met mensen vanuit de hele wereld.

Taalreizen voor 50-plussers naar Italië

De Italiaanse taalreizen voor volwassenen van 50+ vinden plaats in Italië. Er is geen betere manier van Italiaans leren dan in Italië zelf! Er zijn verschillende bestemmingen in Italië waar de taalcursussen voor ouderen worden aangeboden.

Een culturele onderdompeling tijdens een taalreis Italiaans

Wanneer je ervoor kiest om op taalreis te gaan naar Italië, dien je je voor te bereiden op een culturele onderdompeling. Een taalcursus Italiaans in Italië voor senioren biedt een unieke en verrijkende ervaring die niet alleen gericht is op het leren van de taal, maar ook op het verkennen van de rijke Italiaanse cultuur en het genieten van een authentieke Italiaanse ervaring. Door deel te nemen aan het culturele activiteitenprogramma van de taalschool leer je niet alleen de Italiaanse taal maar krijg je ook de kans om prachtige bestemmingen in Italië te ontdekken!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de taalcursussen voor volwassenen (50+) of bekijk alle mogelijke taalreizen op de website.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes