Engels leren in York voor volwassenen (50+)


Dit gezellige stadje langs de Ouse rivier ademt geschiedenis en is dan ook de ideale bestemming voor ouderen om Engels te leren! York behoort tot een van de oudste steden in Engeland, waar niet alleen de Romeinen, maar ook de Vikingen en de Noormannen hun stempel hebben gedrukt. 

York ontdekken tijdens een taalcursus Engels

Overal in de stad vind je tal van bezienswaardigheden, en tijdens een wandeling over de oude stadsmuren (die het hele centrum omringen) kom je ze tegen. Het centrum van York is een labyrint van middeleeuwse straatjes waar je kunt verdwalen tussen typisch Engelse, knusse winkeltjes en kunt ontspannen in een van de vele Engelse pubs. Ouderen die kiezen voor een taalreis naar York, krijgen de kans om Engels te leren en tegelijkertijd te genieten van een culturele vakantie samen met leeftijdsgenoten!

Engels leren samen met andere 50-plussers in York

Onze Engelse partnerschool in York voor volwassenen van 50+ is gevestigd in een prachtig Georgisch gebouw aan St. Saviours Place. De school bevindt zich dicht bij het stadscentrum van York, met verschillende bezienswaardigheden, restaurants en cafés in de buurt, waar de volwassenen die Engels leren in York vaak te vinden zijn. Je gaat Engelse lessen volgen in een internationale groep met andere volwassenen (50+), waardoor de voertaal onderling altijd Engels is.

Een cultureel programma voor ouderen

Naast Engelse lessen organiseert de taalschool in York ook regelmatig activiteiten en excursies naar plaatsen zoals Leeds, Liverpool, Chester, de badplaats Scarborough, het dorp van de schrijver van Dracula (Whitby) en het gebied van de zusters Brontë. Tijdens de activiteiten kom je gemakkelijk in contact met andere ouderen en onderneem je leuke dingen in een groep met gelijkgestemden!

Ervaar een onderdompeling in de Engelse taal en cultuur in York

Ouderen die Engels gaan leren in York zullen niet alleen hun Engelse taalvaardigheid verbeteren, maar ook meer te weten komen over de Engelse cultuur. Op de taalschool in York ontmoeten ouderen mensen van over de hele wereld, waardoor ze tijdens hun taalreis in contact komen met diverse culturen. Wil je een volledige onderdompeling in de Engelse taal ervaren? Kies dan voor een verblijf bij een gastgezin. De gastgezinnen in York staat klaar om je te verwelkomen!

Wil je meer weten over de taalcursussen Engels in Engeland? Neem dan contact op met StudyTravel taalreizen voor een persoonlijk advies.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op English in York

De taalschool in York, English in York, is gevestigd in een mooi Gregoriaans gebouw gelegen bij St. Saviours Place. De school ligt in het centrum en is het toonbeeld van Britse elegantie. De taalschool heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het onderwijzen van Engels aan internationale studenten. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €1133

Weer in York

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 20 12 5
Aug 20 12 5
Sept 17 10 4
Oct 13 7 3
Nov 9 5 2
Dec 6 3 1
Jan 5 2 1
Feb 6 2 2
Mar 9 3 3
Apr 12 5 5
May 16 7 5
June 19 10 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes