Taalcursus Engels in Engeland voor leraren


Wil jij jouw Engelse taal perfectioneren of opfrissen als Engels docent? Voor leraren Engels worden er speciale lerarencursussen aangeboden op onze taalscholen in Engeland. Afhankelijk van het doel van je cursus kan de inhoud van de taalcursus variëren. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een opfriscursus of juist voor een cursus om meer te leren over bijvoorbeeld de lesmethoden, didactiek en technieken om Engelse les te kunnen geven.

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels in Engeland?

De taalreizen Engels voor leraren in Engeland vinden onder andere plaats in de steden Londen, Manchester en Newcastle. Afhankelijk van waar je de taalcursus volgt, kan de inhoud van de lessen variëren. Zo kun je kiezen voor een taalcursus met relatief weinig lessen of juist voor een heel intensieve cursus (van 30 lessen tot meer per week). Wil jij jouw Engels een opfrisbeurt geven? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de TEC (Teachers of English Course) in Londen. Geef jij jouw vak in het Engels en wil je jouw lesmethoden verbeteren en nieuwe inspiratie opdoen? Dan kun je voor een taalcursus CLIL (Content & Language Integrated Learning) kiezen.

Engels leren in Londen voor leraren

Londen is natuurlijk dé place to be als het gaat om een taalcursus van de Engelse taal. Geniet van de beroemde bezienswaardigheden en laat je weer even helemaal onderdompelen in de Engelse cultuur. Onze Engelse taalschool in Londen is al meer dan 50 jaar een geaccrediteerd centrum voor lerarencursussen in Engeland. Je hebt training in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. De school beschikt over meer dan 55 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers.

Erasmus+ cursussen

Voor leraren, personeel van een school en schoolbestuur, die een taalcursus Engels willen doen in Engeland, bieden wij ook taalreizen die voldoen aan de eisen van Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus+). Erasmus+ is het subsidieprogramma van de Europese Commissie voor onderwijs, training, jeugd en sport. Hieronder valt ook het Key Action 1-programma. Dit is speciaal ontwikkeld voor docenten en overig personeel op onderwijsinstellingen. De aanvraag voor een KA1-subsidie gebeurt vanuit de onderwijsinstelling, dus niet door (of voor) één docent. Voor meer informatie hierover kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste cursus en bestemming. Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk advies. Wil jij nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan al onze taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes