Taalreizen Engels voor leraren


Voor docenten Engels worden er talrijke lerarencursussen aangeboden op onze partnerscholen In Engeland, Ierland, Noord-Ierland en Schotland. Het is zelfs mogelijk om in Spanje een Engelse lerarencursus te volgen! De Engelse taalreizen voor leraren geven beginnende of ervaren leraren de mogelijkheid hun kennis van de Engelse taal te perfectioneren en op te frissen. Zo leer je meer over o.a. de lesmethoden, didactiek en technieken om Engelse les te kunnen geven. Elke bestemming biedt andere mogelijkheden: van standaard teacher training courses, TEC lerarencursussen voor bijscholing, en uiteraard de officiële erkende CELTA- en DELTA cursussen. Zowel beginnende leraren tot ervaren docenten kunnen deelnemen aan een taalreis Engels voor leraren, maar in geval van de officieel erkende certificaten zoals CELTA, is een zeer hoog niveau van het Engels vereist (ten minste C1).

Behaal een certificaat tijdens een taalreis voor leraren

De zogenaamde "TEFL-cursussen" (Teaching English as a Foreign Language) zijn er in verschillende variaties, met aparte benamingen en doeleinden. Hieronder een opsomming van de belangrijkste TEFL certificaten:

  • TEFL: Teaching English as a Foreign Language
  • ESL: Teaching English as a Second Language
  • TESOL: Teaching English to Speakers of Other Languages
  • ELT : English Language Teaching
  • CELTA: the Cambridge Certificate in Teaching English to Speakers of other Languages.
  • Trinity CertTESOL:  the Trinity Certificate in Teaching English to Speakers of Other Languages
  • Delta: the Cambridge Diploma in Teaching English to Speakers of Other Languages.

Bestemmingen voor leraren

Er zijn verschillende bestemmingen in het buitenland waar je als leraar op taalreis kunt gaan, zowel binnen- als buiten Europa. 

Taalreizen voor leraren binnen Europa

Veel leraren kiezen ervoor om een taalcursus Engels te volgen in Engeland. Engeland is niet alleen populair omdat het land gemakkelijk te bereiken is, het land biedt ook een rijk cultureel- en historisch verleden. Engeland biedt mogelijkheden voor iedereen! Met de prachtige landschappen, historische studentensteden én bruisende wereldstad Londen, biedt Engeland voor iedereen een inspirerende omgeving om een lerarencursus Engels te volgen. Tegelijkertijd doe je in Engeland natuurlijk het prestigieuze Britse accent op!

Naast Engeland kun je als leraar op Engelse taalreis naar Ierland, Noord-Ierland, Schotland en zelfs Spanje! In Spanje kun je terecht als beginnend of ervaren docent Engels. Zo combineer je een zonnige bestemming met een intensieve training om het CELTA certificaat te behalen. De CELTA cursussen in Spanje worden gegeven in Málaga.

StudyTravel helpt je graag bij het kiezen van de juiste cursus en bestemming. Neem daarom contact met ons op voor een persoonlijk advies, of kijk verder op de website voor alle taalreizen naar het buitenland!

StudyTravel organiseert niet alleen taalcursussen Engels, maar ook andere taalreizen voor leraren.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes