Taalcursus Engels in Ierland voor leraren


Wil jij als leraar Engels jouw Engelse taal perfectioneren of opfrissen? Denk dan eens aan een taalcursus Engels in Ierland! Een lerarencursus volgen in Ierland is namelijk een ware beleving. Naast de prachtige natuur kun je ook genieten van de leuke steden zoals Dublin, Galway en Cork in je vrije tijd. In Ierland kun je als docent verschillende soorten taaltrainingen volgen, afhankelijk van wat het doel is van je taalreis.  

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels in Ierland?

Wij bieden taalreizen Engels voor leraren in Ierland aan in de stad Cork. Met het heuvelachtige platteland, vele rivieren, mooie valleien en magische kustlijn is Cork en perfecte bestemming om Ierland verder te ontdekken tijdens jouw taalcursus. De vriendelijkheid van de inwoners van de stad en het aangename klimaat maken van Cork een prettige stad om in te verblijven. Onze taalschool in Cork bevindt zich in een volledig gerenoveerd 18e-eeuws gebouw met een elegante uitstraling. De taalschool beschikt over 24 lichte en comfortabele leslokalen, een uitgebreide studieruimte, een lounge en een aangename tuin met zitjes waar je met andere cursisten kunt samenkomen tijdens de pauze of na de lessen.  Daarnaast biedt onze talenschool in Cork een activiteitenprogramma aan, zodat je tijdens de taaltraining ook de stad, het land en de natuur leert kennen. De perfecte manier om je Engelse taal weer eens op te frissen!

Soorten taalcursussen in Ierland voor leraren

Op onze taalschool in Cork heb je als leraar de keuze uit drie soorten trainingen: de Refresher Course, de Teacher Knowledge Test Course of een  CLIL (Content and Language Integrated Learning) cursus. Bij de Refresher Course ga je dieper in op de ontwikkeling van lees-, luister,- schrijf, spreek- en vocabulaire vaardigheden en de problemen die je ervaart in de methodologie tijdens het lesgeven van de Engelse taal. Bij de Teaching Knowledge Test Course wordt je voorbereid op het TKT examen en leg je een basis in de methodiek van het onderwijzen van het geven van Engelse les. CLIL cursussen zijn bedoeld voor docenten die hun vak in met Engels onderwijzen. 

Erasmus+ cursussen voor leraren

Voor docenten, schoolbestuur en het personeel van een school, die een taalcursus willen gaan volgen in Ierland, verlenen wij bovendien ook taalreizen die voldoen aan de eisen van Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus+). Dit is een subsidieprogramma van de Europese Commissie voor onderwijs, sport, jeugd en training. Daaronder valt ook het Key Action 1-programma. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor leraren en overig personeel op onderwijsinstellingen. Aanvragen voor deze subsidie gebeurt enkel vanuit de onderwijsinstelling, niet door (of voor) één docent. Wil je hierover meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wij helpen je graag om de juiste keuze te maken voor een cursus en bestemming. Voor een persoonlijk advies kun je altijd even contact met ons opnemen. Je kunt natuurlijk ook even verder kijken op onze website voor al onze taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes