Cursussen Engels & didaktiek voor leraren in Dublin


Op zoek naar een goede cursus didactiek en eventueel daarbij de eigen vaardigheden in de Engelse taal verbeteren? Dan is Dublin een goede keuze. Ierland hoort immers bij de Europese Unie en de speciale lerarencursussen komen in aanmerking voor de Erasmus+ subsidie. En daarnaast is Dublin een fantastische stad om 1 of 2 weken door te brengen. Veel historische bezienswaardigheden, de ongeëvenaarde "Temple Bar" als je op zoek bent naar de Ierse (muziek)cultuur en een gastvrije bevolking maken van Dublin de perfecte plaats om aan je professionele ontwikkeling in het onderwijs te werken.

Erasmus+ subsidie

Voor leraren en overig personeel van een onderwijsinstelling bieden wij taalcursussen aan die voldoen aan de eisen van de Europese Commissie voor onderwijs, training, jeugd en sport. Deze cursussen vallen onder de Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus+). Een aanvraag voor deze subsidie kan gedaan worden vanuit een onderwijsinstelling.

Wil jij meer weten over de lerarencursussen in Dublin? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Wil jij alle mogelijke taalcursussen bekijken? Ontdek dan al onze taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
IH Dublin
(43)

Taalcursussen voor Leraren op IH Dublin

De taalschool IH Dublin is gevestigd in een modern gebouw met vijf verdiepingen. De school telt 42 leslokalen en beschikt over een glazen atrium waardoor je een prachtig uitzicht over de stad Dublin hebt! De school is voorzien van een dakterras en een restaurant op de bovenste etage. Verder zijn er in het gebouw ook allerlei faciliteiten te vinden zoals een grote bibliotheek, computers en een studentenlounge. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €965
CES Dublin
(13)

Taalcursussen voor Leraren op CES Dublin

De lerarencursussen Engels in Dublin van onze partnerschool CES worden gegeven in een prachtig gebouw in het centrum van Dublin, in dezelfde straat als historische plaatsen zoals Trinity College en Dublin Castle en op een paar minuten lopen van de beroemde Temple Bar. De school heeft 33 leslokalen, een computerruimte, een café en twee tuinen op het dakterras. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €606

Weer in Dublin

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 15 6 7
June 18 9 7
July 20 11 5
Aug 19 11 5
Sept 17 9 4
Oct 14 6 3
Nov 10 4 2
Dec 8 3 2
Jan 8 1 2
Feb 8 2 3
Mar 10 3 4
Apr 13 4 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes