Engels leren in Cork voor leraren


Met het heuvelachtige platteland, vele rivieren, mooie valleien en een magische kustlijn is Cork een perfecte bestemming om Ierland te ontdekken. De vriendelijkheid van de inwoners en het aangename klimaat maken dat Cork een prettige en uitnodigende stad is voor een taalcursus Engels voor leraren. Knoop een gezellig gesprekje aan in het Engels met de lokale bevolking en ontdek hun liefde voor de stad. De stad kent naast een prachtige natuur ook vele bezienswaardigheden, zoals de St. Finbarr’s Kathedraal en St. Ann’s Shandon of leuke winkelstraten zoals de Grande Parade en Patrick Street. Ook mag een bezoekje aan de vele leuke pubs zeker niet ontbreken tijdens jouw lerarencursus!

Waar kun je geen voor een lerarencursus?

De taalcursus Engels voor leraren vindt plaats op onze taalschool in Cork gevestigd in een elegant volledig gerenoveerd 18-eeuws gebouw. De school is voorzien van 24 comfortabele leslokalen, een studieruimte, studentenlounge en een aangename tuin waar je met andere cursisten kunt samenkomen in de pauzes. Bij de school staat de kwaliteit van de lessen hoog in het vaandel: de school is geaccrediteerd door EAQUALS (European Association for Quality Language Services). Dit maakt de taalschool in Cork de perfecte bestemming voor een professionele opfriscursus voor leraren

Waar verblijf je tijdens een lerarencursus in Cork?

Tijdens jouw lerarencursus in Cork heb je het gehele jaar door de mogelijkheid om te verblijven in een gastgezin. Daarnaast biedt de taalschool in de maanden juni tot en met augustus een zomerresidentie aan waar je kunt verblijven. Wanneer je kiest voor een gastgezin, kies je voor een unieke ervaring om te verblijven bij een Iers gezin. Dit is de perfecte manier om meer te leren van de Ierse gewoontes en om je Engelse taal te blijven oefenen. De gastgezinnen wonen in goede wijken van Cork en de school is gemakkelijk te bereiken per bus. Alle gastgezinnen zijn door de school geselecteerd. Je verblijft op basis van halfpension door de weeks en volpension in het weekend. Wil jij liever veel in contact zijn met mede-cursisten? Dan is het mogelijk om in een zomerresidentie te verblijven. Je slaapt dan in een eenpersoonskamer met eigen badkamer in een appartement dat je deelt met andere cursisten van de taalschool. 

Wat houdt een lerarencursus in Cork in?

In Cork zijn verschillende taalcursussen voor leraren mogelijk. Zo kun je o.a. kiezen in de zomerperiode voor een 2-weekse lerarencursus waarbij je 25 lesuren per week hebt en kunt kiezen uit 2 modules: Refresher Couse for Non-Native Teachers en Teaching Knowledge Test Course. Deze cursussen zijn bedoeld voor leraren Engels die hun Engelse taalvaardigheden en lesvaardigheden willen opfrissen en verbeteren. Daarnaast is het ook mogelijk om een CLIL-cursus te volgen (Content and Language Integrated Learning). Hieronder vallen docenten die een vak in het Engels onderwijzen, zoals wiskunde of aardrijkskunde. Sommige cursussen op de taalschool voldoen aan de eisen van een Erasmus+ subsidie. Naast de lerarencursussen die de taalschool in Cork aanbiedt, organiseren zij ook activiteiten die voor wat ontspanning zorgen. Zo leer je dus ook de stad, het land en de cultuur van de Ieren beter kennen!

Erasmus+ subsidie

Voor leraren en overig personeel van een onderwijsinstelling bieden wij taalcursussen aan die voldoen aan de eisen van de Europese Commissie voor onderwijs, training, jeugd en sport. Deze cursussen vallen onder de Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action 1 van Erasmus+). Een aanvraag voor deze subsidie kan gedaan worden vanuit een onderwijsinstelling.

Wil jij meer weten over de lerarencursussen in Cork? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Wil jij alle mogelijke taalcursussen bekijken? Ontdek dan al onze taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
ACET
(16)

Taalcursussen voor Leraren op ACET

De lerarencursus in Cork vindt plaats op onze taalschool ACET, gesitueerd in een elegant 18e-eeuws gebouw (volledig gerenoveerd). De school beschikt over 24 lichte en comfortabele leslokalen, een uitgebreide studieruimte, een lounge, en een aangename tuin met zitjes waar de studenten samen kunnen komen tijdens de pauze of na de lessen. lees verder »
Minimum leeftijd:
23 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €510

Weer in Cork

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 17 9 6
July 19 11 6
Aug 18 11 5
Sept 16 9 4
Oct 13 8 3
Nov 10 5 2
Dec 8 4 2
Jan 8 3 2
Feb 8 3 2
Mar 9 3 4
Apr 11 4 5
May 14 6 6
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes