Taalcursus Engels in Spanje voor leraren


Wil jij als leraar Engels jouw Engelse taalvaardigheden een opfrisbeurt geven? En wil je dit leren op een zonnige bestemming? Als beginnend of ervaren docent Engels kun je er ook voor kiezen om een taalcursus Engels in Spanje te volgen. Zo combineer je een zonnige bestemming met een intensieve training Engels om het CELTA certificaat te behalen!  

Waar kun je heen voor een taalcursus Engels in Spanje?

Voor een taalcursus Engels voor leraren in Spanje kun je terecht op onze taalschool in Málaga. Onze partnerschool bevindt zich in hartje Málaga, vlakbij de beroemde Calle Larios. Op deze school studeren niet alleen leraren die deelnemen aan de Engelse CELTA cursus, ook studenten die Spaans leren gaan hier naar school. Naast lessen organiseert onze taalschool ook allerlei culturele activiteiten en excursies die je kennis laten maken met de stad en omgeving. Samen met andere cursisten van de taalschool kun je zo in je vrije tijd ook nog veel bijleren over de cultuur en levenswijze van de Spanjaarden. 

Engels leren in Málaga 

Geïnteresseerd in de Spaanse cultuur én jouw Engels verbeteren? Dan is Málaga de perfecte plek om dit te doen! Málaga is na Sevilla de grootste en belangrijkste stad van Andalusië, de zuidelijke regio van Spanje. De boeiende geschiedenis, vriendelijke inwoners en bijzondere cultuur maken dat Málaga een populaire bestemming is voor toeristen. Er hangt een relaxte sfeer en er is elke avond wel wat te beleven op straat. Ook staat Málaga bekent om haar mooie (en vele) stranden en monumentale panden. Genoeg te beleven dus in deze typische Spaanse stad! Daarnaast is Málaga de perfecte uitvalsbasis om tijdens jouw taalcursus Engels voor leraren de rest van Andalusië te ontdekken. 

Soorten cursussen voor leraren Engels in Spanje 

Als leraar Engels kun je in Spanje de CELTA-cursus volgen. Je hebt hierbij les van CELTA-bevoegde leraren die Engels als moedertaal hebben. Het CELTA certificaat is ’s werelds belangrijkste kwalificatie als het gaat om ELT (English Language Teaching). Deze taalcursus omvat een 4-weekse cursus die bestaat uit ongeveer 126 lesuren, waarvan je er 6 ook daadwerkelijk zelf lesgeeft. De cursus heeft een erg intensief programma, waarbij je les hebt van maandag tot vrijdag, zowel in de ochtend als middag. Het is een fulltime cursus waar je ook veel tijd na de lessen nodig hebt om de schriftelijke opdrachten te kunnen maken. Aan het einde van de taalcursus vind er geen afsluitend examen plaats. De begeleiders van de school beoordelen namelijk gedurende de hele cursus je voortgang en op basis daarvan krijg je een beoordeling.

Zie jij een Engelse taalcursus voor leraren in Spanje wel zitten of heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder. Ben je er nog niet helemaal uit en wil je al onze mogelijkheden bekijken? Kijk dan eens naar alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes