Engels leren in Málaga voor leraren


Wil jij jouw Engels opfrissen op een zonnige bestemming in Spanje? Dan is een lerarencursus in Málaga wat voor jou. Door in Málaga een taalcursus voor leraren te volgen combineer je het heerlijke klimaat met een intensieve en professionele training, geaccrediteerd door de universiteit van Cambridge. Málaga is een moderne stad aan de Costa del Sol in Zuid-Spanje. De bevolking leeft vooral veel buiten, wat maakt dat er veel te zien en beleven is op straat. Daarnaast is Málaga is ook de perfecte uitvalsbasis om ook de rest van Andalusië te ontdekken. Geniet van Spaanse tapas, het strand en de zon terwijl je jouw Engels opfrist als leraar. 

Een lerarencursus Engels volgen op een internationale taalschool

Een taalcursus Engels voor leraren kun je volgen aan onze taalschool in het hart van Málaga, dichtbij de beroemde Calle Larios. Op deze taalschool zitten niet alleen cursisten die Engels leren, maar ook studenten die Spaans leren. 

Waar verblijf je tijdens jouw lerarencursus in Málaga?

Tijdens een lerarencursus Engels in Málaga kun je verblijven op verschillende accommodaties. Zo kun je kiezen uit een gastgezin, appartement, residentie of studio. Afhankelijk van wat het doel is van je verblijf, kun je kiezen voor een passende accommodatie.

Gastgezin

Wil jij naast je Engelse taal een opfrisbeurt geven ook meer weten over de Spaanse cultuur? Dan is een verblijf in een gastgezin de ideale optie. Zo leer je het beste van twee werelden! Je verblijft op basis van halfpension in een gastgezin. De gastgezinnen wonen op ongeveer 30 minuten loopafstand van de school of 15 minuten reistijd met het openbaar vervoer.

Appartement

Wanneer je in een appartement verblijft, deel je de keuken en badkamer met andere studenten van de taalschool of met Spanjaarden. Hierbij kun je kiezen voor een 1-persoonskamer of voor een 2-persoonskamer. 

Residentie

Wil je gemakkelijk in contact komen met medecursisten van de taalschool? Dan is de residentie “El Convento” een goede optie. Deze residentie ligt middenin het historisch centrum van Málaga, omgeven door restaurants, cafés en winkels. De afstand naar de school is ongeveer 6 minuten lopen. Hier verblijf je in een 1- of 2-persoonskamer met eigen badkamer en deel je de keuken en woonkamer. Naast deze residentie is het ook mogelijk om in een mini-residentie te verblijven, deze ligt op 12 minuten loopafstand van de school. De mini-residentie beschikt over 8 kamers, 4 badkamers, een keuken, kleine woonkamer en balkon. 

Studio

Wil je liever wat meer privacy? Dan raden wij het verblijf in een studio aan. Hierbij heb je een eigen badkamer en keuken. De studio’s bevinden zich op loopafstand van de taalschool. 

Wat houdt een taalcursus Engels voor leraren in?

Op de taalschool in Málaga kun je als leraar Engels een CELTA cursus volgen. Deze 4-weekse cursus bestaat uit ca. 126 lesuren, waarvan je 6 lesuren ook daadwerkelijk lesgeeft. Het programma is zeer intensief, waarbij je van ’s ochtends tot ‘s middags les hebt van maandag tot en met vrijdag. Na afloop vindt er geen examen plaats; tijdens de cursus zullen de begeleiders je voortgang beoordelen en op basis daarvan het certificaat overhandigen. 

Wil jij meer weten over een taalcursus Engels voor leraren in Málaga? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden jouw vragen graag. Weet je nog niet waar jij je taalcursus wil gaan volgen? Bekijk dan nog eens al onze taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
CLIC
(102)

Taalcursussen voor Leraren op CLIC

De Engelse CELTA cursus in Málaga wordt georganiseerd door taalschool CLIC. De cursus wordt gehouden in het gebouw van een lokale taalschool met alle faciliteiten van dien (zwembad, restaurant en accommodatie). Je hebt les van CELTA-bevoegde leraren (met Engels als moedertaal) in een van de lichte aula's van de school. Verder kun je gebruik maken van een studieruimte met boeken, audiomateriaal en pc’s, een studentenlounge met TV en snack-automaten, fitnessruimte, zwembad en een restaurant. lees verder »
Minimum leeftijd:
20 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
4-4 weken, 4 weken vanaf €1600

Weer in Málaga

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 23 15 10
June 27 19 11
July 29 21 11
Aug 30 22 11
Sept 27 20 11
Oct 23 16 7
Nov 20 12 6
Dec 17 10 5
Jan 17 8 6
Feb 17 8 6
Mar 18 11 6
Apr 21 13 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes