Engels leren in Londen voor leraren


Tijdens jouw lerarencursus in Londen kijk je je ogen uit. Deze overweldigende stad moet je als leraar Engels minstens één keer in je leven gezien hebben. Londen biedt een grote variëteit aan sferen en bezienswaardigheden, met aan de ene kant de sfeervole steegjes á la Dickers en aan de andere kant de luidruchtige verkeersknooppunten zoals Picadilly Circus. Wandel door het groene Hyde park, ga uiteten in het Londense West End of bezoek de iconen van Londen, zoals Westminster Abbey, de Big Ben of de Tower Bridge. Tijdens jouw taalcursus voor leraren in Londen zul jij je zeker niet vervelen!

Waar kun je heen voor een lerarencursus?

De taalschool in Londen is al meer dan 50 jaar een geaccrediteerd centrum voor taalcursussen Engels voor leraren in Engeland en verzorgd TEC lerarencursussen (Teachers of English Couse). De school bevindt zich midden in het bruisende centrum van Londen in een monumentaal pand op korte afstand van West End, het Britisch Museum en de beroemde winkelstraat Oxford Street. De taalschool biedt een professionele sfeer en is geaccrediteerd door het Britisch Council en Englisch UK. Dit maakt het de perfecte plek om als leraar je Engels te verbeteren. Daarnaast beschikt de school over meer dan 55 leslokalen, een bibliotheek, talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers.

Waar verblijf je tijdens een lerarencursus in Londen?

Tijdens jouw lerarencursus in Londen heb je verschillende accommodatiemogelijkheden. Zo kun je verblijven in een gastgezin, executive-gastgezin, schoolresidentie of residentie. Wil je weten hoe een echte Londenaar leeft? Dan is een verblijf bij een gastgezin de perfecte manier. Hier verblijf je bij een Engels gezin en ervaar je het dagelijks leven in deze drukke stad. De meeste gastgezinnen wonen op ongeveer 45 tot 60 minuten reizen van de taalschool. Je hebt ook de mogelijkheid om te verblijven in een executive gastgezin. Deze gezinnen zijn over het algemeen wat hoger opgeleid en wonen in ruimere woningen. Liever een verblijf wat dichter bij de school? Dan is de schoolresidentie een ideale optie; dichterbij kan namelijk niet. Op de bovenste etages van de school kun je namelijk verblijven in de schoolresidentie. Er is geen keuken in de residentie aanwezig en je verblijft op basis van logies en ontbijt of halfpension in een 1- of 2-persoonskamer. Tot slot is het mogelijk om voor de residentie “Chapter Highbury” te kiezen. Deze residentie biedt een zeer goede kwaliteit aan voor cursisten die dichtbij de school willen verblijven. Het is een modern ingericht gebouw en is populair onder studenten en jonge professionals. Deze residentie bevindt zich op 15 minuten reisafstand van de taalschool. 

Wat houdt een lerarencursus in Londen in?

In Londen kun je een 2-weekse lerarencursus TEC (Teachers of Englisch Course) volgen die bestaat uit 26 lessen per week. Deze taalcursus is bedoeld voor non-native docenten Engels die hun Engelse taal en lesmethoden willen opfrissen. Tijdens deze cursus leer je meer over o.a. methodologie, lestechnieken en over het gebruik van lesmateriaal om Engels op een leuke en interessante manier te onderwijzen. De taalcursus in Londen voldoet aan de eisen van de Erasmus+ subsidie. Naast de lerarencursussen biedt de taalschool ook een sociaal programma aan voor cursisten. In de weekenden kun je bijvoorbeeld deelnemen aan excursies naar Cambridge, Oxford en Stonehenge. 

Erasmus+ subsidie

Speciaal voor leraren en ander personeel van een onderwijsinstelling bieden wij taalcursussen aan die voldoen aan de eisen in het kader van de Erasmus+ subsidie KA1 (Key Action van Erasmus+) van de Europese Commissie voor onderwijs, training, jeugd en sport. Deze subsidie kan worden aangevraagd door de onderwijsinstelling. 

Wil jij meer weten over de lerarencursus in Londen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en stel ons jouw vragen. Wij helpen je graag aan een passend advies. Weet je nog niet waar je een taalcursus wil gaan volgen? Kijk dan nog eens naar alle taalreizen naar het buitenland voor al onze mogelijkheden. 

lees verder »
 

Taalcursussen voor Leraren op St. Giles Colleges

De taalschool St. Giles in Londen is al meer dan 50 jaar een geaccrediteerd centrum voor lerarencursussen in Engeland. De school verzorgt TEC leraren cursussen (Teachers of English Course). Je hebt les in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. De school beschikt over meer dan 30 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers. Deze cursussen komen ook in aanmerking voor ERASMUS+. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1340

Weer in Londen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
May 17 8 6
June 20 12 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes