Engels leren in Brighton voor leraren


Als leraar jouw Engels opfrissen tijdens een lerarencursus in Engeland? Wat dacht je van het badplaatsje Brighton? In dit kleurrijke plaatsje aan de kust is genoeg te beleven. Brighton heeft een bruisend centrum, een strand waar je kunt relaxen en bovendien genoeg bezienswaardigheden, zoals de Pier, Royal Pavilion of het oudste aquarium ter wereld The Sea Life Centre. Eén ding is zeker: je zult je zeker niet vervelen tijdens een taalcursus Engels voor leraren in Brighton. 

Waar vindt de lerarencursus in Brighton plaats?

Onze taalcursus Engels voor leraren vindt plaats op onze taalschool op 5 minuten loopafstand van het stadscentrum aan het mooie Palmeira-plein. Het is een grote taalschool met een historische uitstraling van de buitenkant, maar met moderne faciliteiten aan de binnenkant. Het biedt de ideale omstandigheden om op een professionele manier Engels te leren. 

Wat houdt de lerarencursus in Brighton in?

Onze taalschool in Brighton biedt verschillende soorten cursussen voor leraren aan om zowel het Engels te verbeteren als de manier van lesgeven. De cursussen zijn (bijna allemaal) geschikt voor leraren Engels uit het basisonderwijs, van middelbare scholen en leraren die Engelse lesgeven aan volwassenen. Bovendien zijn er ook een aantal cursussen geschikt voor docenten die hun vak lesgeven in het Engels, de zogenoemde CLIL-leraren. Er zijn in totaal 7 soorten cursussen waar je uit kunt kiezen. Alle cursussen zijn in eerste instantie gericht op het verbeteren van de Engelse taal met een combinatie van bijvoorbeeld het gebruik van de nieuwste techniek in de klaslokalen of de nieuwste methodologie. Elke leraar kan beginnen aan de cursus, of je nu gevorderd of een beginner bent!

Waar verblijf je tijdens een taalcursus Engels voor leraren in Brighton?

Tijdens je lerarencursus heb je verschillende accommodatiemogelijkheden. Eén optie is om te verblijven in een gastgezin. Hier ervaar je het Engelse leven en word je zoveel mogelijk gestimuleerd om Engels te spreken. Op basis van jouw behoeften word je zorgvuldig ingedeeld bij een gezin dat bij je past. Daarnaast heb je de optie om te verblijven in een gedeeld appartement met locals. Ook hier word je ondergedompeld in de Engelse cultuur  terwijl je woont bij de lokale bevolking van Brighton. Andere opties zijn een residentie of een gedeeld appartement met studenten. Hier heb je snel contact met medestudenten. Kies voor een locatie die bij jou en jouw doelen van de taalcursus past.  

Erasmus+ subsidie

Het is voor docenten en ander personeel van een onderwijsinstelling mogelijk om een taalcursus Engels voor leraren in Brighton te volgen die voldoet aan de eisen van de Erasmus+ KA1 subsidie. Dit houdt in dat de onderwijsinstelling een subsidie aan kan vragen voor je cursus. Wil je hierover meer informatie? Neem dan contact met ons op. 

Lijkt een lerarencursus Engels in Brighton jou wel wat en wil je graag meer informatie? Ook dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Heb jij een andere bestemming in Engeland op het oog of ben jij er nog niet helemaal uit? Bekijk dan ook eens al onze taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Leraren op ELC Brighton

Onze partnerschool ELC Brighton is gelegen aan het prachtige Palmeira-plein, op 5 minuten loopafstand van het strand en op 10-15 minuten loopafstand van het stadscentrum. lees verder »
Minimum leeftijd:
21 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €1230

Weer in Brighton

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes