Engels leren in Newcastle


Deze levendige universiteitsstad in het noordoosten van Engeland telt ongeveer 300.00 inwoners en is de belangrijkste stad van Noord-West Engeland. De stad wordt als het ware in tweeën gedeeld door de rivier de Tyne. Ten zuiden van deze rivier ligt het beroemde winkelcentrum Newcastle Gateshead, en noordelijk van de rivier bevindt zich het historische gedeelte van Newcastle. Een echt icoon van de stad is de hypermoderne Millennium Bridge.
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op IH Newcastle

Onze partnerschool, International House Newcastle, is gelegen in het centrum van deze bruisende universiteitsstad, dicht bij de theaters, kunstgalerieën, musea, restaurants, discotheken, bars en tuinen en parken waar het prima vertoeven is. Het historische schoolgebouw is één van de pluspunten van de taalschool. Onlangs leverde dit zelfs ´points of excellence´op van de British Council. Naast 17 klaslokalen beschikt de school over een ruime kantine, een studieruimte en gratis draadloos internet in de hele school. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €328

Taalcursussen voor Leraren op IH Newcastle

De CELTA Lerarencursus in Newcastle wordt gegeven op taalschool International House Newcastle, gelegen in het centrum van de stad. Je bent dus op korte afstand van o.a kunstgalerieën, musea, restaurants, discotheken, bars en tuinen en parken waar het prima vertoeven is. De school telt 17 klaslokalen en beschikt over een ruime kantine, een studieruimte en gratis draadloos internet in de hele school. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €468

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes