Engels leren in York voor volwassenen


York, aan de rivier de Ouse, doet een beetje denken aan Delft, maar dan in Engelse vorm. Dit knusse stadje barst van de historie! Het is één van de oudste steden in Engeland waar niet alleen de Romeinen maar ook de Vikingen en de Noormannen hun sporen hebben achtergelaten. De machtige Minster, een grote gotische kathedraal met schitterende glas-in-loodramen, domineert het stadsbeeld. Maar York biedt nog veel meer. Talrijke bezienswaardigheden staan verspreid over de stad en als je een wandeling maakt over de oude stadsmuur (die rond het hele centrum loopt) kom je de meeste tegen. Het centrum is een doolhof van middeleeuwse straatjes waar je urenlang kunt ronddwalen in typisch Engelse, piepkleine winkeltjes en kunt uitrusten in één van de meer dan 300 pubs. Volwassenen die kiezen voor een taalreis naar York krijgen de kans om Engels leren te combineren met een culturele vakantie!

Engels leren met andere volwassenen op taalschool English in York

De taalschool in York, English in York, is gevestigd in een mooi gregoriaans gebouw gelegen aan St. Saviours Place. De school ligt dichtbij het stadscentrum van York en in de omgeving vind je verschillende bezienswaardigheden, restaurantjes en cafés waar de volwassenen die Engels leren in York vaak te vinden zijn.

De taalschool organiseert naast de Engelse lessen ook regelmatig activiteiten en excursies naar Leeds, Liverpool, Chester, de badplaats Scarborough, het dorp van de schrijver van Dracula (Whitby) en het gebied van de zusters Brontë. 

Ervaar een onderdompeling in de Engelse taal en cultuur in York

Volwassenen die Engels gaan leren in York zullen naast de Engelse taal ook meer leren over de Engelse cultuur. Op de taalschool in York komen volwassenen van over de hele wereld om Engels te leren, waardoor je tijdens de taalreis in contact komt met allerlei verschillende culturen!

Verschillende cursussen Engels voor volwassenen

Er worden in York verschillende cursussen aangeboden voor volwassenen om Engels te leren. De intensieve cursus Engels is de algemene- en meest gekozen cursus, bestaande uit 15 of 26 lesuren Engels per week. Tijdens de intensieve cursus leren volwassenen hun algemene taalcursus Engels verbeteren. Alle onderwerpen van de Engelse taal komen aan bod en de lessen worden met name gericht op communicatie. Volwassenen die kiezen voor de cursus van 26 lesuren, die zullen extra lessen volgen gericht op wisselende thema’s, zoals bijvoorbeeld de Engelse cultuur.

Voor de cursisten die hun Engelse taalkennis willen verbeteren op zakelijk gebied, is er de cursus business English in York. Tijdens deze cursus wordt aandacht gegeven aan het taalgebruik bij presentaties, vergaderingen, onderhandelingen en zakelijke communicatie. Ook de algemene taalkennis Engels wordt verbeterd tijdens deze cursus.

Volwassenen die zich graag volledig willen focussen op de onderwerpen die voor hen van belang zijn, kunnen ervoor kiezen om Engels te leren via de individuele cursus Engels in York. De individuele cursus is ideaal voor volwassenen die in een korte tijd op een zeer intensieve manier Engels willen leren, bijvoorbeeld voor werk of studie.

Het verblijf voor volwassenen in York

In York krijgen volwassenen die deelnemen aan een taalcursus Engels de kans om bij een Engels gastgezin te verblijven. Een taalreis is pas echt compleet wanneer je ervaart hoe het is om bij Engelse mensen thuis te leven. Op die manier blijf je bezig met het leren van de Engelse taal én krijg je een inkijkje in de Engelse cultuur!

Indien je er nog niet helemaal uit bent welke bestemming je moet kiezen voor jouw taalcursus Engels, kijk dan verder op de website naar alle mogelijke taalcursussen Engels in Engeland voor volwassenen, of neem contact met ons op voor meer informatie over alle taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op English in York

De taalschool in York, English-in-York , is gevestigd in een mooi gregoriaans gebouw gelegen aan St. Saviours Place . De school ligt dichtbij het centrum en is het toonbeeld van Britse elegantie.     lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €368

Weer in York

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 16 7 5
June 19 10 6
July 20 12 5
Aug 20 12 5
Sept 17 10 4
Oct 13 7 3
Nov 9 5 2
Dec 6 3 1
Jan 5 2 1
Feb 6 2 2
Mar 9 3 3
Apr 12 5 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes