Engels leren in Torquay voor volwassenen


Torquay is gelegen in de prachtige regio Devon in Zuid-West Engeland. Het wordt vaak de 'Queen of the English Riviera’ genoemd en, naast de prachtige omgeving, zijn er veel bezienswaardigheden die leuk zijn voor volwassenen van alle leeftijden. Dit stijlvolle toevluchtsoord heeft een levendige kustlijn en een internationale haven vol restaurants, cafés en bars, die een Mediterrane sfeer uitademen. Kortom; Torquay is de ideale bestemming voor volwassenen die Engels leren willen combineren met een vakantie in Zuid-Engeland!

Engels leren op Torquay International School

Onze partnerschool in Torquay, Torquay International School (TIS), is gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum en wordt omgeven door grote tuinen. De school bestaat als sinds 1972 en is onder andere geaccrediteerd door The British Council en EnglishUK, waardoor de kwaliteit van het onderwijs gewaarborgd wordt. De school beschikt over een studentenlounge, een boekenwinkel, het Club TIS Café waar je kunt lunchen, een volleybalveld en tuinen waar het mogelijk is om te barbecueën.  

Er worden in Torquay verschillende cursussen aangeboden voor volwassenen om Engels te leren. Hieronder lees je meer over de verschillende type cursussen Engels.

Intensief Engels leren in Torquay voor volwassenen

Voor volwassenen die hun algemene Engels willen verbeteren is er de intensieve cursus ontwikkeld. Deze algemene cursus om Engels te leren bestaat uit 15 tot 30 lesuren per week, je kunt het dus echt zo intensief maken als je zelf wilt! Het voornaamste doel van deze cursus is om vloeiend, nauwkeurig en met zelfvertrouwen zowel het gesproken als het geschreven Engels te leren beheersen. Volwassenen die de cursus nog intensiever willen maken of zich willen focussen op specifieke onderwerpen (bijvoorbeeld voor werk), kunnen ervoor kiezen om individuele lessen bij te boeken.

Naast de algemene cursussen Engels wordt er ook een Cambridge examencursus aangeboden in Torquay, voor volwassenen die hun cursusperiode willen afsluiten met een officieel examen.

Engels leren in Torquay voor studenten van 30+ en 50+

Volwassenen die graag Engels willen leren met andere volwassenen rondom hun eigen leeftijd, kunnen kiezen voor een programma dat speciaal is afgestemd op een bepaalde leeftijdscategorie. In Torquay is er een programma Engels voor cursisten van 30 jaar en ouder en voor cursisten van 50 jaar en ouder. 

De 30+ cursus is een intensief programma van 15 lesuren Engels per week, in kleine groepen van maximaal 4 cursisten. De 50+ cursus in Torquay combineert een intensieve cursus Engels van 15 lesuren per week met een uitgebreid activiteiten- en excursieprogramma, om zo de regio van Devon te ontdekken.

Activiteiten en excursies voor volwassenen rondom Torquay

Naast Engelse lessen, organiseert de taalschool in Torquay allerlei activiteiten en excursies, waardoor je de mogelijkheid krijgt om de omgeving én de andere volwassenen op school beter te leren kennen. Door deel te nemen aan de activiteiten blijf je bezig met het leren van de Engelse taal, op een leuke en interactieve manier! Voor enkele activiteiten wordt ter plaatse een klein bedrag gevraagd, andere activiteiten zijn inbegrepen, zoals de begeleide stadstour op de eerste lesdag, filmavonden op school, sightseeing trips, barbecues, sportactiviteiten en nog veel meer! De zandstranden, ruige inhammen, schilderachtige havens en een heerlijk mild klimaat maken Torquay een ideale plaats voor volwassenen om Engels te leren, of het nu voor een weekje is of een heel schooljaar. 

Ben je er nog niet helemaal uit welke bestemming je moet kiezen om Engels te leren? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk advies, of kijk verder op onze website naar alle mogelijke taalcursussen Engels in Engeland voor volwassenen. Ook kun je op onze website terecht voor het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
T.I.S.
(13)

Taalcursussen voor Volwassenen op T.I.S.

Onze taalschool,Torquay International School (TIS), is gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum van Torquay en wordt omgeven door grote tuinen en een volleybalveld. De school is gesticht in 1972. Het schoolgebouw bestaat uit 20 klaslokalen, een bibliotheek en een internetcentrum waar je gratis gebruik kunt maken van computers en een draadloze internetverbinding. Daarnaast is er een studentenlounge met een plasma scherm en DVD speler, een boekenwinkel, het Club TIS Café waar je kunt lunchen en in de tuinen die de school omringen is het mogelijk te barbecueën. Tot slot is er ook een volleybalveld waar je met je medestudenten een potje kunt spelen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €477

Weer in Torquay

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 21 12 6
Aug 21 12 6
Sept 18 10 5
Oct 15 8 3
Nov 11 4 2
Dec 9 3 1
Jan 8 2 1
Feb 8 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 4 5
May 16 7 6
June 19 10 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes