Taalcursus Engels in Torquay

T.I.S.

Onze taalschool,Torquay International School (TIS), is gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum van Torquay, op een heuvel,  en wordt omgeven door grote tuinen en een volleybalveld. De school is gesticht in 1972. Het schoolgebouw bestaat uit 20 volledig uitgeruste klaslokalen. Daarnaast is er een studentenlounge met TV, iPad informatiepunten, een zelfstudieruimte, een tuin en een terras met BBQ.

Belangrijke kenmerken van deze partnerschool in Torquay

  • Geaccrediteerd door The British Council en EnglishUK
  • 20 Klaslokalen
  • Een studentenlounge met TV
  • Gratis WIFI door de hele school eb iPad informatiepunten
  • Een tuin en terras met barbecue
  • Een volleybalveld

Sociaal programma

De taalschool organiseert een sociaal programma dat erop gericht is je in contact te brengen met je medestudenten en zo je kennis te laten maken met verschillende nationaliteiten en hun bijbehorende gewoontes en gebruiken. Voor enkele activiteiten wordt ter plaatse een klein bedrag gevraagd, andere activiteiten zijn inbegrepen, zoals bijvoorbeeld een begeleide stadstour, filmavond, ‘Mystery sightseeing trips’, volleybal, voetbal, een tafeltennistoernooi en vele andere activiteiten.

Voorbeeld activiteiten Torquay 

Hiernaast zijn er nog vele andere mogelijkheden zoals bowlen, golf, etc. Er worden ook excursies georganiseerd naar bijvoorbeeld Exeter, Port of Topsham, Dartmoor National Park, etc.

Minimum leeftijd: 16 jaar.

Intensief

De intensieve cursus bestaat naar keuze uit 15, 19, 23 of 30 lessen per week en het voornaamste doel is om vloeiend, nauwkeurig en met zelfvertrouwen zowel het gesproken als het geschreven Engels te leren beheersen.

De cursus van 15 lesuren per week vindt in 2024 plaats op 4 lesdagen; maandag t/m donderdag. Op vrijdag is er geen les.

Minimum leeftijd is 18 jaar.