Engels leren in Manchester


Leer Engels in Manchester, de op twee na grootste stad van Engeland, ook wel bekend als de Noordelijke hoofdstad van Engeland. Het leuke van deze stad is dat je ook andere interessante noordelijke steden kunt bezoeken zoals Liverpool, Leeds en Sheffield, die gemakkelijk te bereiken zijn per trein. Natuurlijk kun je het niet over Manchester hebben zonder te denken aan haar twee grootste voetbalclubs, Manchester United en Manchester City. In Manchester worden zowel cursussen voor volwassenen als voor jongeren aangeboden.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op Experience English Juniors

Natuurlijk kun je het niet over Manchester hebben zonder te denken aan haar twee grootste voetbalclubs, Manchester United en Manchester City. Onze partnerschool biedt een voetbalprogramma aan waarbij je de echte Manchester-mentaliteit ervaart! De lessen worden gegeven op een nieuwe en modernde school die gelegen is in het hart van de Etihad Campus, direct naast de trainingsvelden! lees verder »
Minimum leeftijd:
9 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
02/07 - 13/08/2017
Verblijf in:
Residentie
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €3280

Taalcursussen voor Volwassenen op Manchester Academy of English

Onze partnerschool Manchester Academy of English (onderdeel van British Study Centres) is opgericht in 1991 en heeft sindsdien vele internationale studenten morgen verwelkomen. De taalschool is gelegen in een historisch gebouw in het centrum van Manchester. Er zijn 22 leslokalen, een bibliotheek en multimedia ruimte. Ook is er een studentenlounge met voetbaltafels en een TV om films te kijken.

  lees verder »

Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
2-20 weken, 2 weken vanaf €358

Taalcursussen voor Volwassenen op Accord

Onze partnerschool ACCORD in Manchester is gelegen in het hart van de stad, waardoor je het echte Cosmopolitan-gevoel krijgt. Deze kleinschalige school wil studenten zich vooral “thuis laten voelen”, zodat je verblijf in Manchester nog aangenamer wordt. De school is bovendien geaccrediteerd door de British Council, dat garant staat voor goede kwaliteit van het onderwijs en de faciliteiten. De school is ook gespecialiseerd in business Engels, waarbij precies gekeken kan worden naar de wensen van studenten die hun zakelijke Engels willen verbeteren. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
13 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Campus, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €274

Taalcursussen voor Leraren op Manchester Academy of English

De CELTA lerarencursus in Manchester vindt plaats op onze partnerschool Manchester Academy of English (onderdeel van British Study Centres). Je hebt les in een historisch gebouw in het centrum van Manchester. Er zijn 22 leslokalen, een bibliotheek en multimedia ruimte. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
4-4 weken, 4 weken vanaf €1667

Weer in Manchester

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Apr 11 4 5
Mei 15 7 6
Juni 18 10 6
Juli 19 12 5
Aug 19 12 5
Sept 17 10 4
Okt 13 7 2
Nov 9 4 1
Dec 7 2 1
Jan 5 0 1
Feb 6 1 2
Maart 8 2 3

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes

International Association of Language Centres Association of Language Travel Organisations World Youth Student and Educational Travel Confederation World Youth Student and Educational Work & Volunteer Abroad STUDY WYSE