Engels leren in Bournemouth


Bournemouth: een gezellige en toeristische stad met internationale allure gelegen aan de zuidkust van Engeland. Als je Engels leert in Bournemouth kun je genieten van bijna 9 kilometer aan strand, maar ook van de prachtige omgeving in graafschap Dorset. Er heerst een levendige sfeer, mede door de vele Engelse en internationale studenten. Vanuit Bournemouth zijn andere plaatsen zoals Londen, Winchester, Bath, Stonehenge en Christchurch goed te bereiken. De schilderachtige omgeving en unieke sfeer in deze stad maken het tot een geschikte bestemming om een taalcursus Engels in Engeland te volgen.

Hoe ziet een dag op taalreis naar Bournemouth eruit?

Wanneer je op taalreis gaat naar Bournemouth, volg je doordeweeks lessen Engels op de taalschool. Je wordt op de eerste lesdag in de juiste lesgroep ingedeeld voordat je begint aan de les. Er zitten, deels afhankelijk van de cursus die je kiest, cursisten van verschillende leeftijden in de lesgroep. Het is dus een diverse, internationale groep en je leert niet alleen meer over de Engelse taal en cultuur, maar ook over andere culturen.

Een taalcursus Engels volgen op een internationale taalschool

StudyTravel heeft meerdere partnerscholen in Bournemouth. Op taalschool BEET kun je terecht voor taalcursussen Engels voor volwassenen en de taalcursussen Engels voor leraren worden gegeven op taalschool Richard Language College. Beide scholen zijn net iets buiten het centrum gelegen en beschikken over de benodigde faciliteiten om het Engels leren aangenaam te kunnen maken.

Verblijf tijdens een taalcursus Engels in Bournemouth

Er zijn diverse opties voor verblijf in Bournemouth wanneer je een taalcursus Engels volgt in deze stad. De meest effectieve manier is om te verblijven bij een gastgezin, waar je de taal na afloop van de lessen Engels kunt blijven oefenen én meer te weten kunt komen over de Engelse cultuur. Er zijn ook mogelijkheden om te verblijven met andere cursisten van de taalschool. Wil je meer weten over de accommodatiemogelijkheden? We kunnen je er meer over vertellen, dus stel ons gerust al je vragen.

Wat is er te doen in Bournemouth naast Engels leren?

Maak lange strandwandelingen op Bournemouth Beach, breng een bezoek aan Brownsea Island of ga gewoon lekker shoppen in The Square: er is voor ieder die Engels leert in Bournemouth wat wils! De kunstliefhebbers kunnen hun geluk op bij Russel-Cotes Art Gallery & Museum. Mocht je even willen genieten van de rust, dan kun je het beste de Pleasure Gardens opzoeken. Op het strand kun je heerlijk wandelen, maar de echte avonturiers maken een ritje in de Bournemouth Zip op de pier. Brownsea Island is niet ver gelegen van Bournemouth: je vindt hier prachtige natuur, diverse diersoorten in het wild en je hebt adembenemende uitzichten vanaf het eiland. Vergeet ook niet langs de Jurassic Coastline, dat onderdeel is van de UNESCO Werelderfgoedlijst, te struinen.

Wil je meer weten over Engels leren in Bournemouth of ben je benieuwd welke mogelijke taalreizen naar het buitenland StudyTravel nog meer aanbiedt? Je kunt telefonisch, per mail of via de chat contact met ons opnemen; wij helpen je dan graag verder bij het organiseren van jouw taalreis!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op BEET Language Centre

Onze partnerschool in Bournemouth, BEET Language Centre ligt in het hart van de stad. Het is een middelgrote school, met een goede nationaliteitenmix. BEET, opgericht in 1979, is gevestigd in een mooi Victoriaans gebouw met goede onderwijsfaciliteiten en biedt een zeer hoge kwaliteit onderwijs. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €543

Weer in Bournemouth

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes