Engels leren in Bournemouth


Bournemouth: een gezellige en toeristische stad met internationale allure aan de zuidkust van Engeland. Als je Engels leert in Bournemouth, kun je genieten van 12 kilometer strand en de prachtige omgeving van deze stad in de regio Dorset. Er heerst een levendige sfeer, mede door de vele Engelse en buitenlandse studenten. Vanuit Bournemouth zijn andere plaatsen zoals Londen, Winchester, Bath, Stonehenge, en Christchurch bovendien goed te bereiken. De schilderachtige omgeving en unieke sfeer in deze stad maken het tot een perfecte bestemming om Engels te leren!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op BEET Language Centre

Onze partnerschool in Bournemouth, BEET Language Centre ligt in het hart van de stad. Het is een middelgrote school, met een gemiddelde van 180 studenten per week en een goede nationaliteitenmix, tussen de 20 en 40 verschillende nationaliteiten. BEET, opgericht in 1979, is gevestigd in een mooi Victoriaans gebouw met goede onderwijsfaciliteiten en biedt een zeer hoge kwaliteit onderwijs. lees verder »
Minimum leeftijd:
17 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €437

Taalcursussen voor Leraren op Richard Language College

Richard Language College is een van de oudste privéscholen in Bournemouth (Dorset), aan de zuidkust van Engeland. Je kunt hier kiezen tussen verschillende lerarencursussen die allemaal goedgekeurd zijn voor Erasmus+. Van cursussen in methodologie tot de "study-visits": er is zeker een programma dat aansluit bij jouw wensen als leraar! lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Bournemouth

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes