Taalcursus Engels in Engeland voor gezinnen


Het land van dubbeldekker bussen, rode telefooncellen, Engelse thee en het koningshuis: Engeland biedt een perfecte bestemming voor een taalcursus Engels voor gezinnen. Op maar een uur vliegen vanaf Amsterdam ligt een compleet andere wereld waar een educatieve taalcursus Engels met het gezin mogelijk is. Zo beleef je een leuke vakantie met het gezin in Engeland en tegelijkertijd verbetert ieder gezinslid zijn/haar Engelse taalkennis!

Waar kun je taalcursus Engels in Engeland volgen als gezin?

Wanneer je een taalcursus Engels voor gezinnen wil volgen, dan zijn er in Engeland verschillende bestemmingen mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor de bekende badplaats Brighton en volg lessen op de taalschool Brighton Language College. Dankzij de zuidelijke ligging aan de kust is Brighton een heerlijke bestemming om deel te nemen aan een gezinscursus Engels. Is jouw gezin liefhebber van een provinciale sfeer dan is Exeter de juiste bestemming voor jullie taalcursus Engels in Engeland. De lessen vinden dan plaats op de taalschool The Globe English Centre, waar jongeren les krijgen in een gebouw naast het schoolgebouw voor de volwassenen. Voor gezinnen die houden van grote steden is Londen de ideale bestemming voor een taalcursus Engels. In deze bruisende hoofdstad volg je als gezin lessen op St Giles Colleges én ontdek je na de taalcursus alles wat deze overweldigende stad te bieden heeft!

Hoe ziet een Engelse taalcursus voor gezinnen eruit?

Tijdens een taalcursus Engels in Engeland krijgen ouders en kinderen op dezelfde momenten les. Na de lessen blijft er voldoende tijd over om van de vakantie te genieten. Kinderen doen na de lessen vaak mee aan een activiteitenprogramma, samen met andere leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Ouders hebben dan even tijd voor zichzelf, of kunnen er voor kiezen om mee te doen aan de door school georganiseerde activiteiten! 

Welke soorten taalcursussen Engels voor gezinnen zijn er?

Er zijn verschillende taalcursussen Engels mogelijk tijdens een taalreis naar Engeland. Hierbij wordt er vooral gekeken naar de leeftijd van de kinderen in het gezin. Zo is er bijvoorbeeld de familie-oudercursus, de familie-kindercursus en de familie-jongerencursus. Op die manier krijgen alle gezinsleden les in een groep met leeftijdsgenoten. Neem gerust contact met ons op om advies te krijgen over welke Engelse taalcursussen het beste bij jullie gezin passen.

Waar verblijf je tijdens een taalcursus voor gezinnen?

Er zijn verschillende verblijfsmogelijkheden waar je als gezin kunt verblijven tijdens de Engelse taalreis in Engeland. Veel gezinnen kiezen voor een gastgezin, om volledig ondergedompeld te worden in de Engelse cultuur. Ook kun je op die manier na de cursus Engels alle nieuwe kennis toepassen en oefenen met het gastgezin! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om tijdens de taalcursus Engels in een privé appartement te verblijven met het hele gezin.

Zijn jullie er nog niet zeker van in welk land jullie de taalcursus Engels willen volgen? Kijk dan ook eens naar alle mogelijke taalreizen Engels voor gezinnen in het buitenland of neem een kijkje op onze website voor alle mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes