Engels leren in Torquay


Torquay, gelegen aan de adembenemende Engelse Rivièra, biedt een idyllische omgeving voor een taalcursus Engels in Engeland. Met zijn schilderachtige stranden, milde klimaat en bruisende cultuur, is Torquay een inspirerende bestemming die de perfecte balans biedt tussen leren en ontspanning.

Taalcursussen Engels op maat

Onze partnerschool in Torquay, TIS (Torquay International School), staat bekend om haar hoge kwaliteit taalonderwijs. Met een scala aan cursussen op maat, afgestemd op volwassenen en senioren, bieden we verschillende taalcursussen Engels die voldoen aan individuele behoeften en interesses van iedere cursist. De taalschool is internationaal, wat betekent dat je hier Engels gaat leren samen met andere cursisten van verschillende nationaliteiten. De docenten zijn allemaal native-speakers en gekwalificeerd, ook is de taalschool geaccrediteerd door o.a. British Council en EnglishUK.

Engels leren in Torquay voor volwassenen van alle leeftijden

De taalschool in Torquay biedt een uitgebreid aanbod taalcursussen Engels aan voor volwassenen van alle leeftijden, van jong tot oud! Lesgroepen zijn gemengd en iedereen op school is in Torquay met hetzelfde doel; om Engels te leren. Je komt in een internationale groep met cursisten vanuit de hele wereld en van allerlei leeftijden. Of je nu op zoek bent naar een taalcursus Engels om je algemene taalvaardigheid te verbeteren of een cursus zoekt gericht op Engels voor je werk; er is altijd een passende optie in Torquay, van groepslessen tot individuele lessen om Engels te leren.

Engels leren in Torquay voor volwassenen van 50+

Voor de oudere cursisten van 50+ biedt de taalschool een speciaal programma om Engels te leren. De Club 50 cursus Engels in Torquay bestaat uit een pakket van Engelse lessen en culturele activiteiten om de prachtige regio van Devon te leren kennen. Bij StudyTravel begrijpen we dat ouderen op zoek zijn naar een andere ervaring dan jongere cursisten, daarom is de Club 50 cursus geheel gericht op de wensen en behoeften van de oudere cursist.

Culturele onderdompeling tijdens het leren van de Engelse taal in Torquay

Naast de taallessen biedt een taalreis naar Torquay ook culturele ervaringen. Van het verkennen van historische bezienswaardigheden tot het genieten van traditionele Engelse gerechten bij lokale gastgezinnen, onze cursisten worden aangemoedigd om zich onder te dompelen in de rijke cultuur en tradities van het Engelse leven. Torquay staat bekend om zijn prachtige kustlijn en schilderachtige stranden. Breng een dagje door aan het strand, of ontdek de rijke geschiedenis van Torquay door een bezoek te brengen aan historische bezienswaardigheden. Een activiteit die zeker niet mag ontbreken tijdens het Engels leren in Torquay, is een excursie naar het nabijgelegen Dartmoor National Park. Hier kun je de spectaculaire natuurlijke landschappen verkennen. Of verken de prachtige Devonshire-kust en ontdek charmante dorpjes en adembenemende uitzichten tijdens je taalreis naar Torquay!

Wil je meer weten over Engels leren in Torquay of andere Engelstalige bestemmingen? Neem contact op met StudyTravel taalreizen voor meer informatie en een persoonlijk advies.

lees verder »
 
T.I.S.
(13)

Taalcursussen voor Volwassenen op T.I.S.

Onze taalschool,Torquay International School (TIS), is gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum van Torquay en wordt omgeven door grote tuinen en een volleybalveld. De school is gesticht in 1972. Het schoolgebouw bestaat uit 20 klaslokalen, een bibliotheek en een internetcentrum waar je gratis gebruik kunt maken van computers en een draadloze internetverbinding. Daarnaast is er een studentenlounge met een plasma scherm en DVD speler, een boekenwinkel, het Club TIS Café waar je kunt lunchen en in de tuinen die de school omringen is het mogelijk te barbecueën. Tot slot is er ook een volleybalveld waar je met je medestudenten een potje kunt spelen. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €477
T.I.S.
(13)

Taalcursussen voor Volwassenen 50+ op T.I.S.

Onze taalschool,Torquay International School (TIS), is gelegen op slechts een paar minuten loopafstand van het stadscentrum van Torquay, op een heuvel, en wordt omgeven door grote tuinen. De school is opgericht in 1972. Het schoolgebouw bestaat uit 20 volledig uitgeruste klaslokalen. Daarnaast is er een studentenlounge met TV, iPad informatiepunten, een zelfstudieruimte, een tuin en een terras met BBQ. lees verder »
Minimum leeftijd:
50 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-2 weken, 1 week vanaf €1369
T.I.S.
(13)

Taalcursussen voor Volwassenen 30+ op T.I.S.

Minimum leeftijd:
30 jaar
Max. per lesgroep:
4 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin
Cursusperiode:
1-4 weken, 1 week vanaf €1146

Weer in Torquay

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
July 21 12 6
Aug 21 12 6
Sept 18 10 5
Oct 15 8 3
Nov 11 4 2
Dec 9 3 1
Jan 8 2 1
Feb 8 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 4 5
May 16 7 6
June 19 10 7
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes