Engels leren in Liverpool


Als je een taalcursus in Liverpool volgt zul je versteld staan van de bruisende sfeer en het grote aanbod aan cultuur. Deze stad, in het Noordwesten van Engeland, telt ongeveer 400.000 inwoners. Er is genoeg te zien en te beleven in Liverpool; zo heeft deze stad na Londen het grootste aantal Victoriaanse en Georgische gebouwen. Loop eens door ‘Cultural Quarter’ en laat je onderdompelen in de Engelse cultuur van de stad!
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op LILA Liverpool Juniors

Op onze Engelse partnerschool LILA wordt Engels onderwezen voor studenten vanaf 16 jaar, in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. De school bevindt zich in het hart van Liverpool, niet ver van “Pier Head”. De school is slechts op 5 minuten lopen vanaf het bus en treinstation. De school, gelegen in een nieuw gebouw, heeft zeer moderne faciliteiten. Bovendien ligt de kwaliteit van het onderwijs erg hoog dankzij de ervaren leraren die gespecialiseerd zijn in het geven van Engelse les als vreemde taal. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €289

Taalcursussen voor Volwassenen op LILA Liverpool

Onze Engelse partnerschool in Liverpool, LILA (Liverpool International Language Academy), is gelegen in het centrum van deze verbazingwekkende stad. Er wordt Engels onderwezen in een gemoedelijke en ontspannen sfeer. Bovendien ligt de kwaliteit van het onderwijs erg hoog dankzij de ervaren leraren die gespecialiseerd zijn in het geven van Engelse les als vreemde taal. De klassen richten zich op vier belangrijke leermethodes: spreken, schrijven, lezen en luisteren. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
1-32 weken, 1 week vanaf €289

Taalcursussen voor Leraren op LILA Liverpool

De CELTA Lerarencursus in Liverpool wordt gegeven op taalschool LILA (Liverpool International Language Academy), opgericht in 2004. De school ligt in het centrum van stad en biedt een gemoedelijke en ontspannen sfeer om je Engels te verbeteren. De visie van de school is simpel: ‘Love to Learn’. Hiermee willen ze studenten inspireren om zich te blijven ontwikkelen en vooral plezier te hebben in het verbeteren van hun Engelse taalvaardigheden. De school biedt een goede combinatie van kwaliteits-onderwijs en persoonlijke benadering, en dat alles in een frisse en moderne leeromgeving op een iconische locatie in Liverpool!

lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Appartement, Gastgezin, Priveappartement, Residentie
Cursusperiode:
4-4 weken, 4 weken vanaf €1612

Weer in Liverpool

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Maart 6 3 4
Apr 8 5 5
Mei 11 7 6
Juni 14 11 7
Juli 16 13 6
Aug 16 12 5
Sept 13 10 4
Okt 10 7 3
Nov 7 4 2
Dec 5 3 1
Jan 5 2 2
Feb 4 2 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes