Engels leren in Eastbourne


Deze stad aan de zuidkust van Engeland was ooit klein vissersdorp maar is inmiddels uitgegroeid tot populaire vakantiebestemming, mede dankzij het feit dat Eastbourne de meeste zonnedagen van alle zuidelijke Engelse kustplaatsen heeft! Daarnaast heeft Eastbourne een indrukwekkende kustlijn en een mooie landelijke omgeving, waar je dus ook heerlijk kunt genieten van het Engelse landschap!
lees verder »

Taalcursussen voor Volwassenen op St Giles

Onze Engelse taalschool in Eastbourne, St Giles, bevindt zich in een elegant gebouw op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. Op deze taalschool heerst een vriendelijke en professionele sfeer en er worden hoge kwaliteitseisen voor het taalonderwijs gehanteerd. Daarnaast is het financieel gezien een relatief voordelige bestemming. De school is erkend door de British Council. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension, Residentie
Cursusperiode:
1-20 weken, 1 week vanaf €352

Taalcursussen voor Leraren op St Giles

Onze partnerschool St. Giles in Eastbourne verzorgt een lerarencursus "TEC" (Teachers of English Course) van 2 weken. Je hebt les in een elegant gebouw op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. De professionele sfeer en de hoge kwaliteitseisen (deze school is erkend door de British Council) creëren en motiverende leeromgeving voor docenten Engels die hun vaardigheden willen opfrissen. De school beschikt over 18 leslokalen, een uitgebreide bibliotheek, een multimediaruimte, draadloos internet in de hele school, én een studentencafé met een terras en een tuin. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
2-2 weken, 2 weken vanaf €976

Weer in Eastbourne

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Maart 10 3 4
Apr 13 6 5
Mei 17 8 6
Juni 20 12 7
Juli 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes