Engels leren in Eastbourne


De Engelse badplaats Eastbourne was ooit een klein vissersdorp, maar is inmiddels uitgegroeid tot populaire vakantiebestemming. De stad ligt in het zuidoosten van Engeland, in graafschap East-Sussex, en heeft de meeste dagen zon van alle zuidelijke Engelse kustplaatsen. Daarnaast heeft Eastbourne een indrukwekkende kustlijn en een mooie landelijke omgeving. Net iets buiten de stad, in South Downs National Park, vind je de hoogste kalkrots van Engeland: Beachy Head. In de binnenstad vind je de Victoriaanse stijl terug in veel van de gebouwen en huizen die er staan. Je zou misschien niet zo snel aan Eastbourne denken voor een taalcursus Engels in Engeland, maar het is een bestemming met een adembenemend landschap. Een uitstekende plek voor natuurliefhebbers die Engels willen leren!

Leer de Engelse taal op een internationale taalschool

Onze partnerschool, St. Giles, verzorgt de taalcursussen Engels in Eastbourne voor volwassenen en voor leraren. Het stijlvolle schoolgebouw ligt op ongeveer 10 minuten loopafstand van het centrum en beschikt over alle faciliteiten die het Engels leren voor cursisten gemakkelijker kan maken. De taalschool is internationaal, wat betekent dat je hier cursisten afkomstig van overal ter wereld leert kennen. De school organiseert niet alleen de taallessen, maar ook activiteiten waaraan cursisten kunnen deelnemen. 

Internationale cursisten leren kennen tijdens een taalcursus Engels

Tijdens de taalcursus Engels in Eastbourne leer je veel verschillende mensen kennen. In de internationale lesgroep kom je cursisten tegen die op hetzelfde niveau Engels zitten als jijzelf. Je maakt dus ook kennis met diverse culturen. Na afloop van de Engelse lessen kun je gezamenlijk, of alleen, deelnemen aan de activiteiten die de taalschool organiseert, maar het is natuurlijk ook mogelijk om Eastbourne en omgeving op eigen houtje te ontdekken. 

Ontdek de prachtige omgeving van Eastbourne

Op deze kustbestemming is vanalles te doen voor jong en oud die hier Engels leren. Breng een bezoek aan het strand, Grand Parade Main Resort Beach, en wandel over de Eastbourne Pier terwijl je een bakje fish and chips eet. In de buurt van het strand vind je ook openluchttheater Bandstand waar nog jaarlijks vele concerten worden gegeven. Je kunt ook richting Beachy Head of Birling Gap en de Seven Sisters trekken om de prachtige kalkrotsen te aanschouwen. Het historische Redoubt Fortress is nog steeds intact en te bewonderen in Eastbourne. Voor kunst en cultuur kun je bijvoorbeeld langsgaan bij de Towner Art Gallery.

Waar kun je verblijven tijdens het Engels leren in Eastbourne?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor je verblijf in Eastbourne, waaronder verblijf in een gastgezin. Dit is de ultieme kans om niet alleen je Engels te blijven oefenen buiten het leslokaal om, maar je kunt ook meer te weten komen over de Engelse cultuur en de gewoonten van de lokale inwoners. Gedeelde accommodatie met andere cursisten van de taalschool of privéaccommodatie zijn eventueel ook een optie. 

Wil je Engels gaan leren in Eastbourne? Of ben je er toch nog niet helemaal uit welke bestemming het gaat worden? Laat je persoonlijk adviseren door ons team en stel ons al je vragen. We helpen je graag verder met het organiseren van jouw taalreis. Bekijk daarnaast ook eens het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op St. Giles Juniors

De taalcursussen Engels voor jongeren in Eastbourne vinden plaats op onze partnerschool St. Giles. De taalschool is gevestigd in een prachtig Engels gebouw en is gelegen op korte loopafstand van het centrum en het strand van Eastbourne. Het is een kleinschalige taalschool met een gemoedelijke sfeer, net zoals de stad zelf, waardoor het een fijne locatie is voor jongeren om Engels te leren. Het schoolgebouw beschikt over ca. 20 klaslokalen en heeft een gezellige tuin en terras waar studenten in de pauzes en na de lessen samen kunnen komen. lees verder »
Minimum leeftijd:
14 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-12 weken, 1 week vanaf €724
St. Giles
(4)

Taalcursussen voor Volwassenen op St. Giles

Onze Engelse taalschool in Eastbourne, St Giles, bevindt zich in een elegant gebouw op ongeveer 5 tot 10 minuten loopafstand van het strand en het centrum. Op deze taalschool heerst een vriendelijke en professionele sfeer en er worden hoge kwaliteitseisen voor het taalonderwijs gehanteerd. Daarnaast is het financieel gezien een relatief voordelige bestemming. De school is erkend door de British Council. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Pension
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €423

Weer in Eastbourne

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes