Engels leren in Exeter


Deze stad behoort tot één van de zonnigste delen van Engeland en is dus zeer geschikt om je taalcursus te combineren met een vakantie! In deze schilderachtige stad aan de rivier de Exe kun je Engels leren, ongeacht je leeftijd: van cursussen voor kinderen tot taallessen voor volwassenen. Ook als je met de hele familie een taalvakantie wilt plannen is Exeter dus een goede optie.
lees verder »

Taalcursussen voor Jongeren op The Globe English Centre Juniors

Onze partnerschool voor jongeren, The Globe English Centre, ligt op 10 minuten lopen van het hart van het centrum van Exeter. Het schoolgebouw dat voor de kinder- en jongerencursussen gebruikt wordt ligt naast de school voor volwassenen. Kinderen en jongeren kunnen ook gebruikmaken van de computerruimte, de recreatiezaal en de tuin van de school. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar

Taalcursussen voor Volwassenen op The Globe English Centre

Onze taalschool in Exeter, The Globe, ligt op 10 minuten lopen van het hart van het centrum. De school is gevestigd in een gebouw in typisch Engelse stijl met grote tuin en moderne voorzieningen. De school beschikt over 12 klaslokalen, een gemeenschappelijke studentenruimte en een computerruimte. Hiernaast ligt het schoolgebouw dat voor de kinder- en jongerencursussen gebruikt wordt.

  lees verder »

Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar

Taalcursussen voor Gezinnen op The Globe English Centre

Op 10 minuten loopafstand van het centrum ligt taalschool The Globe English Center. Omgeven door een ruime tuin zijn er twee schoolgebouwen: de ene voor de taalcursussen Engels voor volwassenen en de andere voor de jongerenprogramma's. lees verder »
Minimum leeftijd:
7 jaar
Max. per lesgroep:
14 personen
Geopend:
hele jaar

Taalcursussen voor Leraren op The Globe English Centre

De taalschool The Globe in Exeter is gehuisvest in een typisch Engels gebouw met een grote tuin. In 10 minuten kun je vanaf school naar het stadscentrum lopen. De school organiseert lerarencursussen in combinatie met algemeen Engels gedurende het hele jaar. Er zijn 12 klaslokalen, een studentenruimte en een computerlokaal. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
6 personen
Geopend:
hele jaar

Weer in Exeter

Maand Max
°C
Min
°C
Zonne-
uren
Jan 7 2 2
Feb 7 2 3
Maart 9 3 4
Apr 12 4 6
Mei 15 7 7
Juni 18 10 7
Juli 20 12 7
Aug 20 12 6
Sept 18 11 5
Okt 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 8 3 2

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes