Taalcursus Engels in Londen

St. Giles Highgate

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Onze partner school ligt in de wijk "Highgate" in het Noorden van Londen (zone 3). De school heeft alle faciliteiten om het studeren zo aangenaam mogelijk te maken; een mooie tuin met picknick ruimte, modern ingerichte leslokalen, een boekenwinkel, studiecentrum en een “student café”.

Kenmerken van de school:
• Een zeer veilige omgeving in de "suburb" Highgate, in het Noorden van Londen, op slechts 20 minuten vanaf het centrum
• Een middelgrote school, met 25 leslokalen
• Een familiare sfeer, met veel persoonlijke aandacht
• Zeer geschikt voor jongere studenten

De school is toegankelijk voor studenten vanaf 14 jaar (in de lente en de zomer) en het hele jaar door open voor volwassenen (16+). Indien je jonger dan 16 jaar bent, kijk dan bij Engels voor jongeren in Londen.

Intensief ('s morgens)

Bij deze intensieve cursus heb je 20 lesuren per week in de ochtenduren (09.30-13.20 uur, onder voorbehoud van wijzigingen). De lesgroepen bestaan uit maximaal 12 personen. De minimum cursusduur is 1 week.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Intensief ('s middags)

Bij deze intensieve cursus heb je 20 lesuren per week in de middaguren (14.10 - 18.00 uur, onder voorbehoud van wijzigingen). De lesgroepen bestaan uit maximaal 12 personen. De minimum cursusduur is 1 week. De middagcursus is voordeliger dan de ochtendcursus.

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Intensief (voor beginners)

Bij deze intensieve cursus voor beginners heb je 20 lesuren per week Engels. 

Minimum leeftijd is 16 jaar.

Intensief 28

Bij de intensieve cursus van 28 lesuren heb je 's morgens en 's middags les, van 09:30 tot 15:50 uur (onder voorbehoud van wijzigingen). De lesgroepen bestaan uit maximaal 12 personen. De minimum cursusduur is 1 week.

Minimum leeftijd is 16 jaar.