Engels leren in Londen voor volwassenen


Engels leren in hartje Londen biedt jou de kans om deze charmante en wereldberoemde hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk te ontdekken. Londen is een stad van veel tegenstellingen: bedrijvige kruispunten als Piccadilly Circus tegenover groene, rustgevende oases als Hyde park. Kleurrijke steegjes met een oude bouwstijl vind je in deze stad terug, maar aan de andere kant is Londen ook het moderne, financiële én bestuurlijke centrum van het land. Zoals je merkt heeft deze bestemming oneindig veel te bieden en daarom hoort Londen ook op iedereens bucketlist thuis. Bezoekjes aan prachtige bezienswaardigheden als Camden Town, Trafalgar Square, Westminster Abbey, de Tower, de Big Ben en Covent Garden maken Engels leren in Londen natuurlijk pas echt compleet. Daarbij bestaat er haast geen betere bestemming om als volwassene de Engelse wereldtaal te leren spreken samen met je nieuwe, internationale contacten. Door te luisteren naar de enige echte Londenaren, is een once in a lifetime experience gegarandeerd!

Engels leren voor jongvolwassenen in het bruisende centrum

Engels leren in Londen op onze partnerschool St. Giles Colleges, een van de belangrijkste scholen in deze overweldigende stad. Het indrukwekkende pand is gelegen in het centrum van Londen en heeft 55 leslokalen, een bibliotheek, een talen lab en een zelfstudieruimte met welgeteld 12 computers met internet. De voorzieningen op deze school dragen bij aan een optimale taalervaring. Naast het leren van Engels in Londen, is er ook tijd over voor leuke uitstapjes. Zo liggen de trekpleisters West End, British museum en de winkelstraat Oxford Street om de hoek! In de weekenden kan je deelnemen aan sociale activiteiten zoals boat parties, bioscoopavonden en excursies naar Oxford of Brighton.

Kies voor Engels leren bij onze partnerschool net buiten het centrum

Wil je als volwassene liever Engels leren in een rustgevende en groene omgeving, dan is St. Giles Highgate de ideale taalschool voor jou. Deze middelgrote school ligt in de veilige wijk Highgate, in het Noorden van Londen, op slechts 20 minuten van het centrum. Om het studeren zo plezierig mogelijk te maken, beschikt de taalschool over een verzorgde tuin, een ‘student café’ en modern ingerichte leslokalen. Bovendien hangt er een familiaire sfeer in dit gebouw en is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. 

Engels leren in Londen voor 30+ studenten

Ten slotte werkt StudyTravel nog samen met de EC school in zone 1, speciaal voor 30+ studenten. De school ligt vlakbij het station Euston, vanaf waar er een perfecte verbinding is met de rest van Londen. De school biedt ook taalcursussen voor studenten van 16+ aan, maar voor de 30+ studenten is hier een apart gedeelte met een eigen lounge. Hier ben je er dus zeker van dat als de Engelse taal leert met leeftijdsgenoten. Ook hier kunnen cursisten zich inschrijven voor diverse excursies naar steden in de omgeving. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Cambridge, Oxford, Stonehenge of Canterbury.

Bekijk onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in Engeland voor volwassenen. Neem voor advies gerust contact met ons op per chat, mail of telefonisch, of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Volwassenen op St. Giles Highgate

De school St. Giles Highgate in het noorden van Londen biedt de mogelijkheid Engels te leren in een prachtige groene en rustgevende omgeving, maar tegelijkertijd dichtbij het bruisende centrum van Londen. Onze partner school St Giles Highgate ligt in de wijk "Highgate" in het Noorden van Londen (zone 3). De school heeft alle faciliteiten om het studeren zo aangenaam mogelijk te maken; een mooie tuin, modern ingerichte leslokalen en een “student café”, op weekdagen geopend van 8.30 tot 16.30. lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €429

Taalcursussen voor Volwassenen op St. Giles Colleges

De taalschool St. Giles in Londen is een van de meest toonaangevende scholen in deze overweldigende stad. De school is gevestigd in een monumentaal pand midden in het bruisende centrum van Londen. Er zijn meer dan 30 leslokalen, een bibliotheek, een talenlab en een zelfstudieruimte met 12 computers met internet en CD-roms om je Engels te oefenen.   lees verder »
Minimum leeftijd:
16 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie, Schoolresidentie
Cursusperiode:
1-36 weken, 1 week vanaf €458

Taalcursussen voor Volwassenen op EC London 30+

Deze unieke school speciaal voor studenten van 30 jaar of ouder ligt in het hart van Londen (zone 1), vlakbij het station Euston; de perfecte uitvalsbasis om tijdens je taalcursus deze enorme stad te leren kennen! De school ligt zeer centraal, op korte afstand van de beroemde Oxford Street en alle interessante bezienswaardigheden van Londen. De school biedt ook cursussen voor 16+ studenten aan, maar de 30+ studenten hebben een eigen gedeelte met een eigen 30+ studentenlounge, waardoor je je dus echt in een leeromgeving exclusief met 30-plussers bevindt. Het gedeelte voor 30+ studenten beschikt over 10 leslokalen, met een totale capaciteit van 120 studenten (een maximum van 12 studenten per lesgroep). Met verscheidene metrostations en treinstations in de buurt is de school perfect verbonden met het openbaar vervoer. lees verder »
Minimum leeftijd:
30 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Priveappartement
Cursusperiode:
1-24 weken, 1 week vanaf €527

Weer in Londen

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
May 17 8 6
June 20 12 7
July 22 14 6
Aug 21 13 6
Sept 19 11 5
Oct 14 8 3
Nov 10 5 2
Dec 7 4 1
Jan 6 2 1
Feb 7 2 2
Mar 10 3 4
Apr 13 6 5
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes