Taalcursus Engels in Cyprus voor gezinnen


Ben je op zoek naar een leerzame invulling van de vakantie, voor het hele gezin? Denk dan eens aan een taalcursus Engels voor gezinnen! Tijdens een taalcursus Engels voor gezinnen volgen ouders Engelse lessen samen met andere volwassenen en de kinderen volgen lessen met andere leeftijdsgenoten. Ieder gezinslid wordt ingedeeld op het juiste niveau, zodat iedereen een leerzame ervaring zal op doen. Cyprus is de ideale bestemming voor een combinatie van een taalcursus Engels en een ontspannen vakantie.

Cyprus als gezinsbestemming voor een taalcursus Engels

Cyprus is een fijne bestemming voor gezinnen om een taalcursus Engels te volgen. De lessen voor ouders en kinderen vinden tegelijkertijd plaats, waardoor er ook voldoende vrije tijd overblijft om samen met Cyprus te genieten. Het zonnige eiland Cyprus biedt een interessante mix van prachtige stranden, interessante geschiedenis/cultuur en levendige steden. Na de lessen en in de weekenden is het mogelijk om als gezin te genieten op één van de vele stranden of om de gezellige steden en dorpen van Cyprus te ontdekken.

Wat betekent een taalcursus Engels voor gezinnen?

Wanneer je kiest voor Cyprus als bestemming om een taalcursus Engels te volgen met het gezin, dan ga je Engels leren op een internationale taalschool in Limasol. Engels leren in Limasol voor gezinnen is mogelijk voor ouders met kinderen van 5 - 15 jaar. Zowel de familie-/oudercursus als de familie-/kindercursus zal plaatsvinden op de taalschool in Limasol. Ouders volgen een taalcursus Engels met andere volwassenen en kinderen worden ingedeeld met andere jonge studenten van 5 - 15 jaar. Op die manier hebben alle gezinsleden Engelse les in een groep met leeftijdsgenoten en op het juiste niveau. De taalcursus Engels voor kinderen wordt op een leuke en interactieve manier gegeven, om zo ook de jongste deelnemers op een leuke manier kennis te laten maken met de Engelse taal.

De verblijfsmogelijkheden tijdens de Engelse taalcursus in Cyprus 

De taalcursussen Engels voor gezinnen in Cyprus kunnen worden geboekt met- of zonder accommodatie. Het is mogelijk om via StudyTravel een hotel bij te boeken, waar familiekamers voor 2 of 3 personen beschikbaar zijn. Het hotel beschikt over een zwembad en ligt op korte afstand van het strand, waardoor je na de Engelse taalcursus zo in de vakantiesferen komt! Voor gezinnen die liever zelf een accommodatie uitzoeken is het ook mogelijk om alleen de cursus te boeken, exclusief verblijf.

Engels leren en Cyprus ontdekken met het hele gezin

Een Engelse taalreis voor gezinnen bestaat uit meer dan alleen de taalcursus Engels. Cyprus heeft ontzettend veel te bieden en na de lessen en in de weekenden blijft er voldoende tijd over om van dit prachtige eiland te genieten! Doe mee aan activiteiten van de taalschool of ga er zelf op uit met het gezin; het kan allemaal!

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of bekijk alle taalreizen naar het buitenland op onze website.

 

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes