Engels leren in Limasol voor gezinnen


Wil je met het hele gezin op reis en wil je een heerlijke zonvakantie combineren met iets educatiefs? Kies dan voor om Engels te gaan leren voor gezinnen in Limasol! Een taalreis met het gezin is een leuke en leerzame invulling van een vakantie. In Cyprus combineer je een vakantie met het bijspijkeren van de Engelse taal. Cyprus biedt een interessante mix van prachtige stranden, natuur, geschiedenis en cultuur. Dit maakt het een interessante bestemming om Engels te leren met het hele gezin.

Engels leren voor gezinnen op een internationale taalschool in Limasol

Wanneer je als gezin Engels gaat leren in Limasol, ga je een taalcursus Engels volgen op een internationale taalschool. Ouders worden ingedeeld met andere volwassenen en kinderen volgen juist Engelse les in een groep met andere jongeren. Omdat je Engels gaat leren op een internationale taalschool, zullen de lesgroepen gemengd zijn. Zo komt ieder gezinslid al snel in aanraking met andere leeftijdsgenoten vanuit de hele wereld! Een leuke manier om kennis te maken met andere culturen en om onderling ook Engels te oefenen buiten de lessen om. 

Een taalcursus Engels in Limasol voor iedereen

De Engelse taalcursussen zijn geschikt voor volwassenen vanaf 16 jaar en kinderen van 5 - 15 jaar. Lesgroepen worden ingedeeld op leeftijd (ouders / kinderen) en niveau Engels. Iedereen doet voordat de cursus start een niveautest Engels om het juiste niveau te bepalen. Dit zorgt ervoor dat ieder gezinslid Engels gaat leren op het juiste niveau, om zoveel mogelijk uit de taalreis te halen. Engels leren voor gezinnen is al mogelijk vanaf één week, maar een langere periode kan natuurlijk ook.

Combineer een vakantie in Cyprus met Engels leren

Wanneer je Engels leren wilt combineren met een fijne vakantie, is Cyprus de ideale bestemming. Dit zonnige eiland is gelegen in de Middelandse Zee en wordt omringd door prachtige stranden. Zo kun je een taalcursus Engels goed combineren met een luie- of sportieve vakantie in de zon met het hele gezin! De havenstad Limasol is gelegen in het zuiden van Cyprus en is de ideale locatie om Engels te leren. Limasol zelf heeft al veel te bieden en is ook centraal gelegen in Cyprus waardoor uitstapjes naar andere steden, dorpen en bezienswaardigheden gemakkelijk te ondernemen zijn.

Wil je meer weten over de taalcursussen Engels voor gezinnen in Cyprus, of andere bestemmingen? Bekijk alle taalreizen naar het buitenland op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Gezinnen op Bayswater

De taalcursussen Engels voor gezinnen in Cyprus vinden plaats op onze partnerschool Bayswater in Limasol. Deze kustplaats bevindt zich in het zuiden van Cyprus en is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen die een taalcursus Engels willen combineren met een heerlijke vakantie. De taalschool beschikt over 18 klaslokalen, een studentenlounge en airconditioning. Ouders krijgen les met andere volwassenen (16+) en kinderen krijgen les met andere leeftijdsgenoten van 5 – 15 jaar. De lessen voor ouders en kinderen vinden tegelijkertijd plaats, op dezelfde locatie, zodat er genoeg vrije tijd overblijft om samen te genieten van Cyprus.  lees verder »
Minimum leeftijd:
5 jaar
Max. per lesgroep:
15 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Hotel
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €320
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes