Taalcursus Engels in Malta


Wil je Engels leren maar wil je ook graag voor de zon? Dan is Malta (officieel de Republiek Malta) de ideale bestemming om een taalcursus te volgen! Malta heeft vrijwel het gehele jaar zonnig en warm weer. Het eiland heeft veel baaien en strandjes om te ontdekken, gezellige stadjes met oude gebouwen en een bruisend uitgaansleven. Perfect voor de cursisten die op zoek zijn naar een combinatie van een taalcursus Engels en een heerlijke vakantie! 

Hoe ziet een taalcursus in Malta eruit?

Bij een taalcursus Engels wordt er aandacht besteed aan verschillende aspecten. Het gaat hierbij om de schrijfvaardigheid maar ook de communicatieve vaardigheid. Tijdens een taalcursus leer je de taal toe te passen door om te gaan met veel internationale klasgenoten. Je zit met andere cursisten in een klas en wordt begeleid door de leraar in het Engels. Klassen worden ingedeeld aan de hand van niveau, waardoor je altijd op jouw niveau les hebt.

Wat doe je tijdens je taalcursus?

Tijdens een taalcursus Engels in Malta ben je intensief bezig met het leren van de Engelse taal. Dit houdt in dat je van maandag tot en met vrijdag les hebt. Er wordt er in de ochtend of in de middag les gegeven, waardoor je ook genoeg tijd over hebt om andere activiteiten te ondernemen. In het weekend ben je vrij en kun je genieten van het prachtige eiland.

Voor wie is een taalcursus in Malta?

Jongeren en volwassenen kunnen hier Engels leren en tegelijkertijd genieten van de zonnige stranden en mooie natuur. Val je in de leeftijdscategorie 18-20 jaar, dan kun je zowel deelnemen aan een taalcursus Engels voor volwassenen als een taalcursus Engels voor jongeren. Met het hele gezin op vakantie? Geen probleem! Er zijn zelfs mogelijkheden voor een cursus Engels voor gezinnen.

Naar welke plekken kun je op taalreis?

Malta is een zeer populaire bestemming; het is er lekker weer, er is veel te doen en heeft een leuk aanbod aan taalcursussen Engels. Malta bestaat uit zeven eilanden waarvan er maar een aantal bewoond zijn. Op het eiland Malta en op Gozo kun je een taalcursus Engels volgen.

Malta, de ideale bestemming voor een taalcursus

Door de milde winters en droge zomers is Malta een uitstekende locatie om Engels te leren tijdens een taalcursus. Tijdens je taalcursus beleef je samen met de andere cursisten een geweldige tijd die je niet snel zult vergeten. Naast de mooie stranden op Malta biedt het eiland ook veel natuur en cultuur.

Ga op taalcursus en ontdek Gozo

Gozo is een wat kleiner eiland, maar dat maakt het zeker niet minder leuk. Vanuit Malta kun je hier per boot naartoe. Hier krijg je de ultieme eiland “vibe” tijdens je taalcursus Engels. Je gaat de drukte van het eiland Malta uit de weg en kan zo optimaal genieten van de zon, het strand en de natuur.

Voor informatie over taalreizen Engels kun je altijd terecht bij een van onze collega’s of neem een kijkje op onze site voor het gehele aanbod naar taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 
Jongeren
>
Volwassenen
>
Gezinnen
>
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes