Engels leren op Gozo voor volwassenen


Het land Malta bestaat uit drie bewoonde eilanden, waarvan eiland Gozo er een is. Gozo wordt ook wel gezien als het kleine zusje van Malta en is in tegenstelling tot het hoofdeiland erg groen en landelijk. Vanaf Malta kun je per boot of helikopter naar Gozo reizen, waarbij je tijdens de reis uitzicht hebt op de prachtige wateren met helderblauwe kleuren. Er zijn vele contrasten te herkennen op dit relatief kleine eiland: van rotsen en onstuimige natuur tot prachtige groene toppen en azuurblauwe lagunes. Aan cultuur ontbreekt het op Gozo ook zeker niet: er zijn diverse culturele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken wanneer je hier een taalcursus Engels volgt. Al is Gozo een minder bekende locatie; een taalcursus Engels in Malta voor volwassenen volgen op dit prachtige eiland is een geweldige ervaring!

Lessen Engels volgen op een internationale taalschool

De taalcursussen Engels op Gozo voor volwassenen worden verzorgd door onze partnerschool in de buurt van de stad Kercem. Deze kleine, internationale taalschool bevindt zich in een typisch Maltees pand in een adembenemende omgeving. Vanaf de school ben je binnen een halfuur in de hoofdstad van het eiland, Victoria. De taalschool organiseert overigens naast Engelse taallessen ook verschillende activiteiten, zoals diners, watersporten, jeeptochten, bezoeken naar musea en andere bezienswaardigheden en excursies naar bijvoorbeeld Sicilië. Het leuke aan deelnemen aan deze activiteiten is dat je je medecursisten meteen beter kunt leren kennen. Deelname is niet verplicht; je kunt er natuurlijk ook zelf op uit gaan. 

Hoe ziet een dag op taalreis naar Gozo voor volwassenen eruit?

Tijdens je taalcursus Engels volg je doordeweeks les in een internationale lesgroep. Op basis van je niveau Engels word je in de juiste lesgroep ingedeeld samen met andere cursisten die op hetzelfde niveau zitten. Je krijgt les van ervaren docenten en er wordt tijdens de les gefocust op alle aspecten van de Engelse taal. Er wordt van je verwacht dat je actief meedoet en regelmatig buiten het klaslokaal oefent. Dat laatste vormt zeker geen probleem, want je komt voornamelijk met andere volwassenen afkomstig van over de hele wereld en de lokale bevolking in contact. Zo word je genoodzaakt om de kennis die je tijdens de les hebt opgedaan in de praktijk te brengen. 

Ontdek de prachtige omgeving van eiland Gozo tijdens het Engels leren

Wanneer je meer van het eiland Gozo wil ontdekken tijdens het Engels leren, kun je diverse plekken en bezienswaardigheden bezoeken. Ga naar het historische centrum van de hoofdstad Victoria, neem een kijkje bij de ruïnes van Azure window en bezoek de prachtige basiliek van Ta’Pinu. Wist je trouwens dat Gozo beschikt over oranje stranden? Dat kun je als Nederlander natuurlijk niet overslaan. Verder vind je indrukwekkende natuur bij onder andere Dwerja Bay en Wied Il-Ghasri. Ondanks dat Gozo niet erg groot is, kun je er toch heerlijk vertoeven en diverse activiteiten ondernemen tijdens je taalcursus Engels!

Een geschikte accommodatie kiezen voor je taalreis naar Gozo

Er zijn verschillende opties voor je verblijf op Gozo. Denk bijvoorbeeld aan verblijf bij een gastgezin, waarbij je deelneemt aan het echte Maltese leven en de cultuur van dichtbij kunt meemaken. Daarnaast kun je tijdens het Engels leren ook samen met andere cursisten verblijven in een gedeelde accommodatie of zelfs in een privéaccommodatie als daar je voorkeur naar uitgaat. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Is Engels leren op Gozo iets voor jou? Of bekijk je liever het aanbod taalreizen Engels voor volwassenen nog eens? Mocht je vragen hebben, neem dan gerust telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op. We beantwoorden al je vragen en informeren je met plezier over de andere mogelijke taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
BELS Gozo
(11)

Taalcursussen voor Volwassenen op BELS Gozo

Onze taalschool BELS Gozo is gelegen in een natuurrijke omgeving. In een typisch Maltees pand ligt deze gezellige en kleine school. Het maximaal aantal studenten is namelijk 40. Met op 5 minuten loopafstand van het plaatsje Kercem en op 15 minuten loopafstand van de hoofdstad Victoria heeft de school een centrale ligging. Na de lessen kun je heerlijk ontspannen op het zonneterras bij het zwembad. lees verder »
Minimum leeftijd:
18 jaar
Max. per lesgroep:
12 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin
Cursusperiode:
1-16 weken, 1 week vanaf €280

Weer in Gozo

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 26 19 11
July 29 22 9
Aug 29 23 11
Sept 27 22 9
Oct 24 19 7
Nov 20 16 6
Dec 16 12 5
Jan 14 10 5
Feb 15 10 6
Mar 16 11 7
Apr 18 13 9
May 22 16 10
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes