Taalcursus Engels in Malta voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen in Malta staat garant voor een heerlijke taalvakantie! De ideale combinatie van zon, zee en strand bepaalt slechts een deel van de aantrekkingskracht van dit bijzondere land. De sporen van de roerige geschiedenis zijn nog duidelijk aanwezig. De heerschappij van de Britten was het laatst en het langst, namelijk 164 jaar. Daardoor is het Engels, naast het Maltees, de voertaal en wordt het hier vrijwel accentloos gesproken. Zo is Malta een verrassende bestemming voor volwassenen om Engels te leren! De republiek Malta bestaat uit 3 eilanden (Gozo, Comino en het grootste eiland Malta) en ligt op 110 kilometer ten zuiden van Sicilië in de Middellandse Zee. Wanneer je Engels leert in Malta raden wij je aan ook de omliggende (onbewoonde) eilanden te bezoeken. Deze staan bekend om de schitterende natuur.

Engels leren op het eiland Malta

Een taalreis naar Malta is een culturele onderdompeling in de Engelse taal en cultuur van het land. Het grootste eiland van Malta biedt een scala aan culturele bezienswaardigheden (onder andere de oude hoofdstad Valetta, de tempels in Paola en Tarxien en de St. Agatha's Catacomben in Mdina) en sportfaciliteiten. Watersporters komen zowel ín het water (fantastische duikmogelijkheden) als eróp (waterskiën, surfen, zeilen) aan hun trekken. Dit alles maakt Malta een populaire bestemming voor volwassenen om Engels te leren.

Leer Engels samen met andere volwassenen in Malta

Je kunt een taalcursus Engels voor volwassenen volgen op hoofdeiland Malta. Onze partnerschool bevindt zich in het centrum van St. Julian’s, met in de omgeving veel faciliteiten en prachtige stranden! De school organiseert verschillende Engelse taalcursussen, waaronder ook Cambridge, TOEFL-, en IELTS-examencursussen. Voor de sportliefhebbers zijn er allerlei sportactiviteiten en -lessen bij te boeken én de school organiseert daarnaast ook een cultureel activiteitenprogramma. 

Een taalcursus Engels volgen op eiland Gozo

Het kleinere eiland Gozo is zeker niet minder leuk dan Malta zelf. Het eiland is gemakkelijk per boot te bereiken vanaf het hoofdeiland. Op Gozo heerst een relaxte sfeer, waardoor je het ultieme eilandgevoel beleeft! Ben je op zoek naar een combinatie van Engels leren en ontspannen in de zon? Dan is Gozo de bestemming voor jou! Je leert hier Engels samen met andere volwassenen van over de hele wereld. Ontdek na de lessen en in de weekenden alles wat Gozo te bieden heeft en ga er in het weekend eens op uit naar één van de andere Maltese eilanden!

Engelse lessen volgen op een internationale taalschool

Onze partnerschool in Gozo bevindt zich in een typisch Maltees pand in een prachtige en natuurlijke omgeving. Op school heerst een persoonlijke en internationale sfeer wat het Engels leren ideaal maakt. Vanaf het schoolgebouw ben je binnen 5 minuten in het prachtige plaatsje Kercem en binnen 25 minuten in de hoofdstad van het eiland: Victoria. 

Wil jij een taalcursus Engels in Malta volgen? De taalscholen voor volwassenen bieden Engelse cursussen aan voor iedereen vanaf 16 jaar. Neem vooral even telefonisch, per mail of via de chat contact met ons op voor persoonlijk advies, of kijk verder naar alle andere taalreizen Engels voor volwassenen en het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes