Taalcursus Engels op Malta voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen op Malta staat garant voor een heerlijke taalvakantie! De ideale combinatie van zon, zee en strand bepaalt slechts een deel van de aantrekkingskracht van dit bijzondere eiland. De sporen van de roerige geschiedenis zijn nog duidelijk aanwezig. De heerschappij van de Britten was het laatst en het langst, nl. 164 jaar. Daardoor is het Engels, naast het Maltees, de voertaal en wordt het hier vrijwel accentloos gesproken.

De republiek Malta bestaat uit 3 eilanden (Gozo, Comino en het grootste eiland Malta) en ligt op 110 kilometer ten zuiden van Sicilië in de Middellandse Zee. Tijdens je taalcursus Engels in Malta raden wij je aan ook de eilanden Comino en Gozo te bezoeken. Deze staan bekend om de schitterende natuur. Malta zelf biedt een scala aan culturele bezienswaardigheden (de oude hoofdstad Valetta, de tempels in Paola en Tarxien etc.) en sportfaciliteiten. Watersporters komen zowel ín het water (fantastische duikmogelijkheden) als eróp (waterskiën, surfen, zeilen) aan hun trekken. Dit alles maakt Malta een populaire bestemming voor taalreizen Engels. Een taalcursus Engels in Malta is veel meer dan Engels leren in Malta alleen.

Ben je in de leeftijd 18-20 jaar oud, dan kun je naast het volwassenenprogramma ook nog steeds kiezen voor een jongerenprogramma met leeftijdsgenoten in Malta.

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes