Taalcursus Engels in Malta voor volwassenen


Engels leren voor volwassenen in Malta staat garant voor een heerlijke taalvakantie! De ideale combinatie van zon, zee en strand bepaalt slechts een deel van de aantrekkingskracht van dit bijzondere land. De sporen van de roerige geschiedenis zijn nog duidelijk aanwezig. De heerschappij van de Britten was het laatst en het langst, namelijk 164 jaar. Daardoor is het Engels, naast het Maltees, de voertaal en wordt het hier vrijwel accentloos gesproken. Zo is Malta een verrassende bestemming voor volwassenen om Engels te leren!

De republiek Malta bestaat uit 3 eilanden (Gozo, Comino en het grootste eiland Malta) en ligt op 110 kilometer ten zuiden van Sicilië in de Middellandse Zee. Wanneer je Engels leert in Malta raden wij je aan ook de omliggende (onbewoonde) eilanden te bezoeken. Deze staan bekend om de schitterende natuur.

Engels leren op het eiland Malta

Engels leren op Malta voor volwassenen staat garant voor een culturele onderdompeling in de Engelse taal & cultuur van het land. Het grootste eiland van Malta biedt een scala aan culturele bezienswaardigheden (o.a. de oude hoofdstad Valetta, de tempels in Paola en Tarxien, de St. Agatha's Catacomben in Mdina) en sportfaciliteiten. Watersporters komen zowel ín het water (fantastische duikmogelijkheden) als eróp (waterskiën, surfen, zeilen) aan hun trekken. Dit alles maakt Malta een populaire bestemming voor volwassenen om Engels te leren!

Leer Engels samen met andere volwassenen op de European School of English

De taalcursussen Engels voor volwassenen worden georganiseerd op onze partnerschool ESE (ofwel: the European School of English). De taalschool bevindt zich in het centrum van St. Julian’s, met in de omgeving veel faciliteiten en prachtige stranden! De school is o.a. geaccrediteerd door het Maltese Ministerie van Onderwijs, IALC en Trinity College. De taalschool organiseert verschillende Engelse taalcursussen, waaronder ook Cambridge-, TOEFL-, en IELTS examencursussen. Voor de sportliefhebbers zijn er allerlei sportactiviteiten en lessen bij te boeken én de school organiseert een cultureel activiteitenprogramma. Naast de cursus Engels hoef je je dus zeker niet te vervelen op Malta!

Engels leren op het eiland Gozo

Engels leren op Gozo voor volwassenen: dit kleinere eiland is zeker niet minder leuk dan Malta zelf! Het eiland is gemakkelijk per boot te bereiken vanaf Malta. Op Gozo heerst een relaxte sfeer, waardoor je het ultieme eiland gevoel beleeft! Ben je op zoek naar een combinatie van Engels leren & ontspannen in de zon? Dan is Gozo de bestemming voor jou! Je leert hier Engels samen met andere volwassenen van over de hele wereld. Ontdek na de lessen en in de weekenden alles wat Gozo te bieden heeft en ga er in het weekend eens op uit naar één van de andere Maltese eilanden!

Leer Engels op de taalschool BELS Gozo

Onze partnerschool BELS op Gozo bevindt zich in een typisch Maltees pand, in een prachtige en natuurlijke omgeving. Op school heerst een persoonlijke en internationale sfeer. Vanuit BELS ben je binnen 5 minuten in het prachtige plaatsje Kercem en binnen 25 minuten in de hoofdstad van het eiland: Victoria. 

De taalscholen voor volwassenen bieden Engelse cursussen aan voor iedereen vanaf 16 jaar. Ben je tussen de 16 – 20 jaar oud? Dan kun je naast het volwassenenprogramma ook nog steeds kiezen voor een jongerenprogramma in Malta! Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies, of kijk verder op de website naar alle taalreizen Engels voor volwassenen en het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland!

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes