Taalcursus Engels in Malta

ESE

Onze taalschool ESE in Malta is gelegen in St. Julians, op loopafstand van winkels, restaurants en vele uitgaansgelegenheden. Het instituut ESE verzorgt je taalcursus Engels en beschikt over 60 moderne leslokalen met airconditioning. In de pauzes ontmoet je je medecursisten in het schoolcafé of op het terras. Op het taalinstituut, dankzij het enthousiaste en ervaren docententeam, heerst een persoonlijke en vriendschappelijke sfeer.

Belangrijke kenmerken van deze partnerschool in Malta

  • Geaccrediteerd door het Maltese Ministerie van Onderwijs en Trinity College
  • Centraal gelegen, met alle benodigdheden en een gezellig uitgaansleven op loopafstand
  • 60 volledig uitgeruste klaslokalen
  • Gratis WIFI
  • Een restaurant en café met maaltijden tegen schappelijke prijzen
  • Een ruime tuin en een terras
  • Een uitgebreide bibliotheek
  • Luchthaventransfer bij aankomst is bij de prijs inbegrepen
  • Ook lesmaterialen zijn bij de prijs inbegrepen

Sociaal programma

Tijdens je taalreis op Malta hoef je je zeker niet te vervelen! Alle cursisten hebben gratis toegang tot de Beachclub waar je een duik in zee kunt nemen. Daarnaast kun je via de school allerlei sportcursussen boeken zoals golf, tennis, squash, paardrijden, fietsen, abseilen, boogschieten, windsurfen, aerobics of skydiven. Verder organiseert de school een afwisselend activiteitenprogramma. Voorbeeld activiteiten volwassenen Malta

 

Persoonlijke ervaring van een student

Lees hier het interview met Olivier ter Poorten. Olivier vertelt waarom Malta ook voor jou de juiste keuze is hoe een taalcursus veel meer is dan alleen de lessen op zich

 

Klik hier voor de cursussen van deze taalschool voor studenten van 10 tot 20 jaar in de voorjaars-, zomer- en herfstvakanties.

Minimum leeftijd: 17 jaar

Intensief (1 - 7 weken)

De intensieve cursus bestaat uit 20 of 30 lesuren per week in groepen van maximaal 12 deelnemers. De minimum cursusduur is 1 week. Er zijn 6 lesniveaus mogelijk.

Als je op zoek bent naar een taalcursus van 8 weken of langer, kijk dan bij de cursus "intensief (8+ weken)"

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Intensief (8+ weken)

De intensieve cursus bestaat uit 20 of 30 lesuren per week in groepen van maximaal 12 deelnemers. Er zijn 6 lesniveaus mogelijk.

Als je op zoek bent naar een taalcursus van korter dan 8 weken, kijk dan bij de cursus "intensief (1 - 7 weken)"

Minimum leeftijd is 17 jaar.

Minigroep

Wil je nog intensiever les dan bij de intensieve cursus, dan kun je kiezen voor lessen met een kleine lesgroep. Je hebt 30 lesuren per week in groepen van maximaal 6 cursisten. De minimum cursusduur is 1 week. Er zijn 6 lesniveaus mogelijk.

Minimum leeftijd is 17 jaar.