Taalcursus Engels in Cyprus voor jongeren


Wil je Engels leren op een unieke bestemming, samen met andere jongeren vanuit de hele wereld? Kies dan voor een taalcursus Engels in Cyprus! Deze bestemming biedt de ideale combinatie van een Engelse taalcursus en een vakantie op een zonnig eiland!

Engelse taalcursus voor jongeren; een compleet pakket

De taalcursussen Engels in Cyprus voor jongeren bestaan altijd uit een compleet pakket van Engelse lessen, activiteiten, excursies, verblijf en maaltijden. Aan alles is gedacht! Je zult je dan ook niet snel vervelen tijdens de uitgebreide taalcursus Engels in Cyprus. 

Engels leren in internationale groepen

De Engelse taalcursussen voor jongeren worden altijd gegeven in internationale groepen. Zo krijgen jongeren de kans om andere jongeren te leren kennen van allerlei verschillende nationaliteiten. Alle jongeren zijn in Cyprus om een taalcursus Engels te volgen en de voertaal onderling is Engels, dit wordt bevorderd door de internationale omgeving. Jongeren vanuit de hele wereld komen naar Cyprus toe voor een Engelse taalcursus!

Taalcursussen Engels op een campus

Jongeren volgen een taalcursus Engels op een grote universiteitscampus in de buurt van Larnaca in Cyprus. De campus is in de zomerperiode beschikbaar voor internationale jongeren. De uitgebreide campus beschikt over klaslokalen en een eigen residentie, wat betekent dat jongeren op dezelfde campus slapen als waar ze de Engelse lessen volgen. Ook zijn er sportfaciliteiten aanwezig en een kantine waar de maaltijden geserveerd worden. Wil je een taalcursus Engels volgen en het typische “campusleven” ervaren? Dan is Engels leren in Cyprus de juiste keuze!

Volg een taalcursus Engels en ontdek wat Cyprus te bieden heeft!

Engels leren in Cyprus doe je niet alleen binnen het klaslokaal, maar ook er buiten! Er is een uitgebreid sociaal programma inbegrepen bij de taalcursus Engels. Zo krijgen jongeren de kans om te ontdekken wat Cyprus allemaal te bieden heeft. Er worden dagelijks activiteiten georganiseerd op de campus en ook wordt er een aantal keer per week een uitstapje georganiseerd om Cyprus te verkennen. Ook krijgen jongeren tijdens het activiteitenprogramma de kans om hun internationale klasgenoten beter te leren kennen. Dit alles maakt Engels leren niet alleen leerzaam maar ook erg leuk!

Neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen Engels voor jongeren of bekijk het volledige aanbod taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes