Taalcursus Engels in Larnaca

Bayswater Juniors

Onze partnerschool Bayswater in Cyprus biedt in de zomerperiode een speciaal programma aan voor jongeren van 10 t/m 17 jaar. Het programma vindt plaats op een universiteitscampus in het dorpje Pyla, op ca. 25 minuten rijafstand van Larnaca. Jongeren verblijven op de campus waar ook de lessen plaatsvinden. De campus beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen, sportfaciliteiten, buitenruimtes waar spelletjes en activiteiten georganiseerd worden, een kantine en WIFI op het gehele terrein. Er is 24 uur per dag toezicht op de campus, omdat de begeleiders hier ook verblijven.

Karaktereigenschappen van onze partnerschool in Cyprus:

Geaccrediteerd door British Council en English UK
Goede nationaliteitenmix
Lessen en verblijf op hetzelfde terrein
24 uur per dag toezicht op de campus
20 lesuren Engels per week
Uitgebreid activiteitenprogramma inbegrepen
WIFI

Activiteitenprogramma

Het jongerenprogramma in Cyprus is inclusief een uitgebreid activiteitenprogramma vol met leuke activiteiten en excursies. Dagelijks zijn er middag- en/of avondactiviteiten inbegrepen op de campus en verder zijn er 2 halve dagexcursies per week en 1 volledige dagexcursie per week inclusief. De activiteiten worden georganiseerd onder begeleiding van enthousiaste medewerkers die Engels spreken tijdens de activiteiten zullen bevorderen. Voorbeelden van activiteiten zijn: karaoke avond, filmavond, quiz avond, treasure hunt, pool party, spelletjes, sportactiviteiten, zwembad/strand middag etc. Voorbeelden van excursies zijn: een bezoek aan Lefkara, Limassol, stranden, botanische tuinen, Ayia Napa, waterparken en boottochtjes.

 

Intensief (10-17 jaar)

 • Leeftijd: 10-17 jaar
 • Niveau: beginner t/m gevorderd
 • Lesuren: 20 lesuren per week (45 minuten per les), in groepen van maximaal 16 studenten per klas
 • Accommodatie: je verblijft in een gedeelde kamer (ca. 2 – 3 studenten per kamer) in een residentie. De residentie bevindt zich op de campus waar ook de lessen plaatsvinden. Per slaapkamer is er een privé badkamer.
 • Maaltijden: alle maaltijden zijn inclusief
 • Toezicht: tijdens lessen, activiteiten en op de campus
 • Luchthaventransfer: niet inclusief, zie prijzen onder de prijstabel
 • Activiteitenprogramma: inclusief

De taalcursus Engels voor jongeren in Cyprus vindt plaats op een universiteitscampus op ca. 26 km afstand van Larnaca. De moderne campus is van alle moderne faciliteiten voorzien en jongeren verblijven op de campus waar ook de lessen plaatsvinden, waardoor er geen reistijd is. Het jongerenprogramma bestaat uit 20 lesuren Engels per week, in internationale groepen, waardoor jongeren snel in aanraking komen met andere studenten vanuit de hele wereld. Naast 20 lesuren Engels per week is er ook een uitgebreid activiteiten- en excursie programma inbegrepen. Dagelijks worden er activiteiten georganiseerd op de campus en verder zijn er 2 halve dagexcursies per week en 1 volledige dagexcursie per week inbegrepen. Zie hieronder een voorbeeldprogramma:

Voorbeeld activiteitenprogramma Cyprus jongeren

Minimum leeftijd is 10 jaar.

Prijzen 2024

Klik op een prijs voor een exacte prijsopgave en/of om te reserveren.
Prijzen in  €/EUR

Max. 16 per lesgroep
Aantal lesuren per week:
20
  1 week 2 weken 3 weken 4 weken 5 weken 6 weken  
Intensief (10 - 17) met residentie, 2-3 persoonskamer , volpension 895 1790 2685 3580 4475 5370
Aanvangsdata:  

24/06, 01/07, 08/07, 15/07, 22/07, 29/07, 05/08

Let op:  

1 lesuur = 45 minuten

M.b.t. residentie:  

Je dient een borg van € 100 te betalen bij aankomst, dit bedrag ontvang je aan het einde van je verblijf weer terug, mits je de kamer in goede staat achterlaat.

Evt. transfer naar verblijf:   Luchthaventransfer bij aankomst en vertrek op de luchthaven van Larnaca : EUR 90
Luchthaventransfer bij aankomst en vertrek op de luchthaven van Paphos : EUR 360
Luchthaventransfer bij aankomst op de luchthaven van Larnaca : EUR 45
Luchthaventransfer bij aankomst op de luchthaven van Paphos : EUR 180
UM-service bij aankomst en vertrek : EUR 160 [i]

Prijzen zijn inclusief:

 • cursus en accommodatie zoals beschreven
 • administratiekosten
 • lesmateriaal
 • activiteitenprogramma
 • deelnamecertificaat

Aankomst: zondag
Vertrek: zondag

Residentie

De residentie voor jongeren van 10 t/m 17 jaar bevindt zich op de campus waar ook de lessen en activiteiten plaatsvinden. Jongeren verblijven in gedeelde kamers van ca. 2 – 3 personen per kamer. Iedere kamer beschikt over een eigen badkamer. Het verblijf is op basis van volpension, maaltijden worden geserveerd in de kantine op de campus. 

Er zijn was faciliteiten aanwezig (tegen betaling met muntgeld). Beddengoed en handdoeken zijn aanwezig en worden twee keer per week verwisseld, tijdens de schoonmaak van de kamers. De begeleiders wonen ook in de residentie. Er is WIFI aanwezig. 

laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes