Engels leren in Larnaca voor jongeren


Engels leren samen met jongeren vanuit de hele wereld; het kan in Larnaca, Cyprus! Vanwege de zuidelijke ligging in de Middelandse Zee is Cyprus de ideale bestemming om een taalcursus Engels te combineren met een heerlijke zomervakantie. 

Engels leren op een internationale campus in Larnaca

De taalcursussen Engels voor jongeren in Larnaca vinden plaats op een internationale campus, in een klein dorpje buiten Larnaca. Larnaca is de dichtstbijzijnde grote stad en hier worden regelmatig uitstapjes naartoe georganiseerd. De campus waar de Engelse cursussen voor jongeren plaatsvinden behoort tot een Britse universiteit en in de zomer is deze campus beschikbaar voor internationale jongeren die naar Larnaca komen om Engels te leren. De campus beschikt over alle moderne faciliteiten om Engels te leren voor jongeren zo makkelijk mogelijk te maken. Ook beschikt de campus over sportfaciliteiten en buitenruimtes waar regelmatig activiteiten georganiseerd worden.

Engels leren in Larnaca: een compleet pakket voor jongeren

Jongeren die Engels gaan leren in Larnaca krijgen een compleet pakket van Engelse lessen, activiteiten, excursies, verblijf en maaltijden. Overal is aan gedacht tijdens de zomerkampen voor jongeren. Iedere week zijn er 20 lesuren Engels, dagelijkse activiteiten op de campus en meerdere excursies inbegrepen. De taalcursus Engels richt zich op alle taalvaardigheden; spreken, luisteren, schrijven, lezen, vocabulaire, grammatica. De cursus wordt op een leuke en interactieve manier gegeven om zo alle jongeren goed bij de lessen te betrekken. De focus ligt voornamelijk op communicatievaardigheden.

Verblijven op een campus in Cyprus

Tijdens de taalreis verblijven alle jongeren in de residentie op de campus. Dit zorgt ervoor dat jongeren het echte campus-gevoel ervaren tijdens hun taalreis naar Larnaca. Vanwege het verblijf op de campus is er geen reistijd en is er altijd toezicht op de campus, tijdens lessen en activiteiten. De jongeren delen een kamer met andere internationale studenten waardoor er onderling veel Engels gesproken wordt. Alle maaltijden zijn inbegrepen en worden geserveerd in de kantine op de campus.

Activiteiten tijdens het Engels leren voor jongeren

Engels leren in Larnaca wordt helemaal compleet door het uitgebreide activiteitenprogramma dat door de school wordt aangeboden. Dagelijks worden er activiteiten op de campus georganiseerd, zoals sportactiviteiten, spelletjes, filmavonden, thema feestjes en nog veel meer. Ook worden er iedere week een aantal excursies georganiseerd om meer van Cyprus te ontdekken! Voorbeelden van excursies zijn een boottochtje, bezoek aan een waterpark, bezoek aan Larnaca, bezoek aan Limasol en meer! Jongeren zullen zich zeker niet vervelen wanneer ze een taalcursus Engels gaan volgen in Cyprus.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland voor jongeren.

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op Bayswater Juniors

Onze partnerschool Bayswater in Cyprus biedt in de zomerperiode een speciaal programma aan voor jongeren van 12 t/m 17 jaar. Het programma vindt plaats op een universiteitscampus in het dorpje Pyla, op ca. 25 minuten rijafstand van Larnaca. Jongeren verblijven op de campus waar ook de lessen plaatsvinden. De campus beschikt over volledig uitgeruste klaslokalen, sportfaciliteiten, buitenruimtes waar spelletjes en activiteiten georganiseerd worden, een kantine en WIFI op het gehele terrein. Er is 24 uur per dag toezicht op de campus, omdat de begeleiders hier ook verblijven. lees verder »
Minimum leeftijd:
10 jaar
Max. per lesgroep:
16 personen
Geopend:
hele jaar
Cursusperiode:
1-6 weken, 1 week vanaf €895
laatst bekeken

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes