Engels leren in New York voor jongeren


Met onze taalreizen voor jongeren naar New York maken wij dromen waar! Ontdek deze metropool en haar wereldberoemde wijken zoals Manhattan en Brooklyn of bezienswaardigheden zoals het vrijheidsbeeld, Empire State Building, Broadway en nog veel meer. Onze taalreizen voor jongeren biedt je de mogelijkheid om Engels te leren in New York. Het bestaat uit een compleet pakket van cursus, accommodatie, activiteiten, begeleiding en vooral veel plezier. In deze enorme stad zorgen wij voor een veilige omgeving; streng geselecteerde gastgezinnen in Brooklyn en een zeer centrale residentie. Ga op taalreis naar New York om de Amerikaanse manier van leven te ontdekken en maak vrienden met jongeren van over de hele wereld!

Engels leren voor jongeren in New York

De stad is jouw klaslokaal! Hoe dat kan? Onze taalschool English Outdoors Juniors heeft een speciaal ontworpen programma om studenten volledig onder te dompelen. De Engelse cursussen voor jongeren in New York vinden plaats op plaatsen zoals Bryant Park, Brooklyn Bridge Park, Industry City, Essex Market, Central Park en meer. Het geeft je de mogelijkheid om Engels te oefenen in een authentieke NYC-omgeving.

Activiteiten voor jongeren in New York

Net als al onze programma’s voor jongeren in het buitenland zijn onze cursussen Engels voor jongeren in New York een compleet pakket met daarin een uitgebreid activiteitenprogramma. Denk hierbij aan de fietsen over de Brooklyn Bridge, entree naar de Top of the Rock voor het beste uitzicht over de stad, een Broadway show en een wandeling door Central Park.
Dit zorgt ervoor dat je de stad goed kunt verkennen en je de medestudenten snel leert kennen. 

Verblijf voor jongeren bij een gastgezin

Ervaar de echte Amerikaanse manier van leven tijdens jouw taalreis naar New York door bij een gastgezin te verblijven! Dit geeft je de unieke kans om jezelf onder te dompelen in het dagelijkse lokale leven, je Engels te oefenen en meer te leren over de Amerikaanse cultuur en tradities. 

Een residentie voor jongeren in New York 

Verblijf met studenten van over de hele wereld en kies voor een residentie. Dit is een leuke manier om ook in de avond onder de jongeren te zijn. Je deelt een 2-persoonskamer en er zijn volop faciliteiten om je te vermaken. De locatie is zeer centraal in Brooklyn Heights. 

Onvergetelijke zomer met het leren van Engels in New York

Tijdens het leren van Engels in New York ontmoet je jongeren van over de hele wereld met wie je deze enorme stad kunt verkennen. Het gevarieerde activiteitenprogramma zorgt voor een onvergetelijk verblijf en de lessen zorgen ervoor dat je je Engels snel verbeterd. De zomer is een bijzonder seizoen in New York, ontdek het zelf!

Is een cursus Engels voor jongeren in New York iets voor jou? Bekijk ook onze andere mogelijkheden betreft een taalcursus Engels in de Verenigde Staten voor jongeren of kijk eens op onze website voor meer informatie over alle andere mogelijkheden voor taalreizen in het buitenland!

lees verder »
 

Taalcursussen voor Jongeren op English Outdoors Juniors

Laat New York City jouw klaslokaal zijn! Leer Engels op plaatsen zoals Bryant Park, Brooklyn Bridge Park, Industry City, Essex Market, Central Park en meer. English Outdoors is een speciaal ontworpen programma om studenten onder te dompelen in het leven in New York.  lees verder »
Minimum leeftijd:
13 jaar
Max. per lesgroep:
45 personen
Geopend:
hele jaar
Verblijf in:
Gastgezin, Residentie
Cursusperiode:
2-4 weken, 2 weken vanaf €3015

Weer in New York

Month Max
°C
Min
°C
Hours-
sun
June 27 17 9
July 30 20 9
Aug 29 20 9
Sept 25 16 7
Oct 19 10 7
Nov 12 5 5
Dec 6 -1 5
Jan 3 -4 5
Feb 5 -3 6
Mar 10 2 7
Apr 16 7 8
May 22 12 8
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes