Taalcursus Duits in Oostenrijk voor jongeren


 

Een taalcursus Duits in Oostenrijk is ideaal voor studenten die een onvergetelijke ervaring willen hebben in een land met een groot artistiek en cultureel erfgoed. Bovendien heeft Oostenrijk een prachtige natuur en grote parken en is daarom voor natuurliefhebbers een ideale bestemming. Voor de jongeren die kiezen voor een taalcursus Duits is er genoeg te beleven en zal je naast de Duitse taal ook meer leren over het land.

Wat houdt een taalcursus Duits in?

Tijdens een taalcursus krijg je les in klassen met jongeren van dezelfde leeftijd. De cursussen zijn voor jongeren van 12 tot 19 jaar. Tijdens een taalcursus Duits krijg je les van een gekwalificeerde docent die je helpt met jouw schrijfvaardigheid en spreekvaardigheid. Door grammatica oefeningen te maken leer je de zinsopbouw verbeteren. Bij spreekvaardigheid voer je gesprekken met andere klasgenoten om zo je uitspraak te optimaliseren en je woordenschat uit te breiden.

Op welke scholen wordt er een taalcursus Duits gegeven?

Er zijn twee verschillende scholen waar de taalcursussen voor jongeren worden gegeven. De eerste school is ActiLingua Juniors Centre, deze is voor de leeftijd van 12 tot 17 jaar. De andere school is ActiLingua Juniors Schloss Belvedere voor jongeren van 16 tot 19 jaar. Deze biedt in de zomer een speciaal programma aan voor jong volwassenen.

Welke verschillende taalcursussen Duits zijn er?

De taalcursussen voor jongeren op de ActiLingua Juniors vinden plaats op een privéschool in een mooi ruim gebouw in het centrum van Wenen. De school is onderdeel van een campus met in het midden een park en verschillende sportactiviteiten. ActiLingua Juniors Schloss Belvedere is een school dat naast de taalcursussen verschillende activiteiten en optionele excursies aanbiedt. Tijdens de cursus woon je met internationale medecursisten in een residentie.

Waarom naar Oostenrijk voor een taalcursus Duits?

Oostenrijk is een land gelegen in Centraal-Europa. Het staat bekend vanwege het berglandschap, de klassieke muziek en vanwege de hoge levenstandaard. Oostenrijk behoort al lange tijd tot de landen waar een hoge kwaliteit van leven heerst en waar de mensen gemiddeld genomen gelukkig tot zeer gelukkig zijn. Voor jongeren is het daarom een leuke bestemming om naartoe te gaan en kennis te maken met de vriendelijke en gastvrije inwoners van het land.

Een taalcursus volgen in Wenen.

De taalcursussen voor jongeren vinden plaats in de hoofdstad Wenen. Als bloeiende metropool is Wenen de ideale bestemming om een taalcursus Duits te volgen. Met een taalreis voor jongeren naar Wenen kunnen ze zich onderdompelen in de Duitse taal en cultuur. Wenen wordt gezien als een bruisende maar klassieke stad. Het heeft een prachtige architectuur en ook de Duitse keuken heeft veel lekkere specialiteiten te bieden.

 

StudyTravel biedt een breed en divers aanbod taalcursussen in het buitenland aan! 

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes