Taalreizen Duits voor jongeren


Goed Duits leren samen met andere jongeren; dat doe je tijdens een Duitse taalreis in het buitenland! Tijdens een taalreis voor jongeren maak je vrienden van over de hele wereld, onderneem je leuke activiteiten en excursies én ga je je thuis voelen in een nieuwe omgeving! Dit alles maakt een taalreis tot een onvergetelijke ervaring. Er is geen snellere en betere manier om Duits te leren dan tijdens een taalreis voor jongeren!

Hoe zien de jongerenprogramma’s Duits eruit?

StudyTravel heeft een geselecteerd aanbod van jongerenprogramma’s Duits in Duitsland en Oostenrijk. Jongeren volgen lessen op internationaal erkende taalscholen in het buitenland. Een taalreis Duits voor jongeren bestaat altijd uit een volledig pakket van lessen, verblijf en een activiteiten- en excursieprogramma. Jongeren krijgen les in een groep met leeftijdsgenoten van over de hele wereld, op hun eigen niveau. Doordat er veel activiteiten en excursies worden georganiseerd, worden de jongeren volledig ondergedompeld in de Duitse taal en cultuur!

Taalreizen voor jongeren naar Duitsland

Duitsland is natuurlijk dé bestemming voor een taalreis Duits. Jongeren hebben verschillende redenen om een taalreis te maken naar Duitsland; bijvoorbeeld om een goede basiskennis Duits op te doen voor in hun toekomst, of om zich goed voor te bereiden op een proefwerk of examen. Ook gaan veel jongeren op taalreis als leuke én leerzame invulling van de zomervakantie! In Duitsland is het mogelijk om een taalreis te maken naar o.a. Berlijn en Lindau.

Studeren in Berlijn

Ga Duits leren in Berlijn en ontdek deze indrukwekkende hoofdstad samen met andere jongeren van over de hele wereld! Berlijn is een hele veelzijdige stad waar je je ogen uitkijkt! Naast een stad met heel veel geschiedenis, heeft Berlijn ook leuke studentenwijken, veel groen, leuke winkels en zelfs een dierentuin midden in de stad. Als je in Berlijn Duits leert, hoef je je zeker niet te vervelen.

Ga op taalreis naar Lindau

Wanneer je aan de inwoners van Lindau vraagt wat zij het leukste vinden aan hun stad krijg je veel verschillende antwoorden. De één vind het prachtig vanwege de pittoreske gebouwen en smalle, kronkelende steegjes. Terwijl de ander het net een groot natuurpark vind. Één van de dingen die Lindau zo geschikt maakt voor jongerenprogramma's is het feit dat deze stad gelegen is aan de Bodensee. Jongeren zullen Duits leren in Lindau en daarbij zullen ze zich dankzij het grote aanbod van verschillende activiteiten zeker niet vervelen: van watersporten tot filmavonden, er wordt elke dag een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden. Genoeg redenen dus om als jongere op taalreis Duits te gaan naar Lindau!

Duitse cursussen voor jongeren in Augsburg

De jongerenprogramma’s in Augsburg geven je de kans om deze gezellige stad in de regio Beieren te leren kennen! Je leert Duits in Augsburg op de taalschool DID en tijdens de Duitse taalreis leer je de stad, omgeving én andere jongeren kennen door middel van leuke en leerzame activiteiten! De taalreizen Duits naar Augsburg zijn populair bij veel internationale studenten, omdat het een compleet programma is in een veilige en rustige omgeving.

Taalreizen voor jongeren naar Oostenrijk

Niet alleen Duitsland maar ook Oostenrijk is een prachtige bestemming voor een taalcursus Duits. Jongeren kunnen Duits leren in Wenen. Deze stad is een geliefde bestemming voor jongeren, mede dankzij de centrale ligging in Europa. De stad staat bekend om haar klassieke geschiedenis en natuurlijk de Donau die dwars door de stad heen loopt! De stad biedt een rijke cultuur én een prachtige omgeving. De ideale bestemming dus voor een taalreis Duits!

Ben je 16 jaar of ouder? Dan zijn er ontzettend veel taalreizen Duits mogelijk! Zo kun je als 16 of 17-jarige niet alleen terecht op de taalscholen voor jongeren, je kunt ook deelnemen aan een taalcursus Duits voor volwassenen! De meeste taalscholen voor volwassenen hanteren een minimumleeftijd van 16 jaar. Twijfel je nog over welk programma het beste bij je past? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies, om kom een keertje langs op één van onze informatiedagen! Ook kun je terecht op onze website voor meer informatie over de taalreizen naar het buitenland.

lees verder »
 
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes