Taalreizen Duits voor jongeren


Maak vrienden uit de hele wereld, doe mee met alle activiteiten en excursies en voel je thuis in een aanvankelijk vreemde omgeving. En niet te vergeten: je leert snel en goed Duits! Dat alles maakt een taalreis tot een onvergetelijke ervaring.

Bij alle taalscholen wordt de minimum leeftijd aangegeven. De taalcursus volg je met allerlei leeftijden want de lesgroepen worden ingedeeld op kennisniveau van het Duits.

Wil je persé met leeftijdgenoten zijn, let dan vooral op de leeftijdscategorieën die bij de cursus aangegeven zijn. De jongerencursussen bestaan uit een pakket van taalcursus, accommodatie en activiteiten. Hierbij is in meer of mindere mate (afhankelijk je leeftijd) begeleiding aanwezig.

Soms is de keuze tussen volwassenen en jongeren niet vanzelfsprekend, in het geval van leeftijdsgroep 16-20 jarigen bijvoorbeeld. Dan kun je namelijk nog steeds deelnemen aan een jongerenprogramma, maar ook terecht op een Duitse taalschool voor volwassenen. Als je niet precies weet welke keuze je in dit geval moet maken, kun je altijd de belangrijkste verschillen nog even nalopen on de informatiepagina voor jongvolwassenen.

 

lees verder »
 
 

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes