Taalcursus Duits in Duitsland voor jongeren


Een taalcursus Duits in Duitsland voor jongeren betekent zoveel meer dan alleen Duits leren. Een taalreis bestaat namelijk ook uit deelnemen aan spannende activiteiten, rondleidingen krijgen in de omgeving en vrienden maken met andere jongeren van over de hele wereld. Daarbij leer je niet alleen de taal, maar word je ook nog eens ondergedompeld in de Duitse cultuur. Volg een taalcursus voor jongeren in Duitsland en beleef een unieke ervaring!

Welke bestemmingen zijn er voor de taalreis?

Er zijn verschillende steden die taalcursussen voor jongeren aanbieden. Augsburg, Berlijn, Lindau, en Spitzingsee zijn de locaties waar onze partnerscholen gesitueerd zijn. Duitsland is naast een leuke vakantiebestemming ook een ideale bestemming voor een taalcursus Duits. In Nederland kan de Duitse taal al erg van pas komen. Je kunt Duits leren voor bijvoorbeeld je plezier of om je punten op school te verbeteren.

Ga op taalcursus Duits naar Berlijn

Berlijn is één van de populairste steden in Europa om heen te gaan als stedentrip. De stad barst van de cultuur, geschiedenis en vele bezienswaardigheden. Ondanks het verleden ontwikkelt de stad zich erg snel en heeft het veel moderne gebouwen. Berlijn is schoon, relatief veilig en de inwoners zijn er vriendelijk en gastvrij. Kies daarom als jongere voor een taalcursus Duits in Berlijn.

Een taalcursus Duits volgen in Lindau

Gelegen aan de Bodensee in het Duitse Beieren ligt op een klein eilandje de stad Lindau. Het eiland is door een dam en een vaste brug met het vaste land verbonden. De stad is vernoemd naar de vele lindebomen die in de regio staan. Jongeren kunnen hier genieten van de echte Duitse cultuur. In de stad zijn er verschillende traditionele bezienswaardigheden die je kunt bezoeken als je hier Duits leert.

Snel en effectief Duits leren

Studenten volgen lessen Duits op geaccrediteerde taalscholen. Hier zijn gekwalificeerde docenten die jou zullen helpen bij het verbeteren van je Duitse taalkennis. Wij bieden Duitse taalcursussen voor verschillende leeftijden op verschillende niveaus. Naar aanleiding van een test word je in de juiste klas geplaatst en kom je terecht bij jongeren van over de hele wereld. Op deze manier leer je ook nog diverse andere culturen kennen.

Verschillende soorten taalcursussen

Onze partnerscholen in Duitsland bieden meestal jongerenprogramma’s aan in de vorm van een zomerkamp. De Duitse taalcursussen voor jongeren in bijv. Berlijn, München en Lindau vinden plaats in de zomer. In Augsburg kunnen jongeren het gehele jaar terecht voor een taalcursus Duits. De jongeren hebben niet alleen de mogelijkheid om de lessen op de campus te volgen, maar kunnen daar verblijven. Naast de taalcursus en accommodatie met maaltijden kunnen ze ook nog deelnemen aan een leuk activiteitenprogramma en is er 24/7 toezicht.

Is Duits leren in Duitsland een leuke optie voor jou? Of wil je graag geïnformeerd worden over de andere mogelijke taalreizen Duits voor jongeren? Geen probleem! Je kunt ons telefonisch, per mail of via de chat bereiken, dan helpen we je graag verder met al je vragen. Voor het complete aanbod taalreizen naar het buitenland neem je een kijkje op onze website.

lees verder »
 
laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes