SGR

Groepsreis naar Málaga

Málaga is een stad die een speciaal plekje heeft in het hart van StudyTravel. Wij kennen Málaga namelijk op ons duimpje! Je vindt in deze stad alles wat je zoekt voor een groepsreis Spaans. Met het heerlijke eten, de lange fietspaden en de mooie haven gaan jij en jouw groep je hier prima vermaken!

Wij vertellen je maar al te graag over de diverse mogelijkheden (zoals de Spaanse lessen, het programma, vervoer en verblijf) van een groepsreis Spaans naar Málaga. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. 


Spaans leren in Málaga

Iedereen kan terecht in Málaga voor een cursus Spaans. Een groep beginners of gevorderden, jongeren of volwassenen, alles is mogelijk! We werken in Málaga samen met twee partnerscholen, de eerste is te vinden in het centrum. Vaak kun je dus gewoon lopend naar school, hoe fijn is dat. De andere school ligt iets buiten het centrum, maar heeft veel extra's zoals een eigen residentie, restaurant, danszaal én een zwembad. Heerlijk als je groep bij elkaar wil verblijven.

Malaga-weekprogramma-voorbeeld

Weekprogramma Málaga 

Ontdek alvast hoe een groepsreis naar Málaga eruit ziet aan de hand van een voorbeeld van het weekprogramma. Het is natuurlijk maar een voorbeeld, dus als je zelf nog ideeën of wensen hebt, laat het ons dan vooral weten!


Málaga, de stad van...

In het zuiden van Spanje, aan de mediterrane kust is er altijd wat te doen. Bezoek leuke eettentjes of mooie musea. Want wist je dat de beroemde kunstenaar Pablo Picasso hier is geboren? En dat er een Hermitage in Málaga is? In Málaga is er voor iedereen wel wat te doen tijdens een groepsreis Spaans!

Om de stad te leren kennen, begin je de groepsreis met een stadswandeling. Je ziet dan alle highlights van Málaga, waaronder de kathedraal, de leuke pleintjes en de haven. Voor degenen die houden van een pittige klim, ga naar het Gibralfaro kasteel. Deze ligt op een hoogte van 130 meter.

Naast het verkennen van Málaga is het ook leuk om andere steden in de streek Andalusië te ontdekken. Ga een dagje de prachtige patio's in Córdoba bekijken. Liever wat meer geschiedenis leren? Bezoek het Moors paleis Alhambra in Granada. Of toch de hoofdstad van Andalusië bezoeken? Ga dan naar Sevilla en ontdek hier alle leuke plekjes van de stad.

Natuurlijk zijn er nog genoeg andere activiteiten te doen in deze Spaanse stad. Heb jij zelf nog leuke activiteiten die je wil toevoegen aan jouw groepsreis? Neem gerust contact met ons op. Alle ideeën zijn welkom! Liever een andere bestemming? Er is genoeg keus: ontdek al onze groepsreizen naar het buitenland.

Studenten-in-Malaga


laatst bekeken

StudyTravel gebruikt cookies om de website optimaal te laten functioneren.

"Het was nu al veruit de beste zomer uit mijn leven!"

Marieke, Antibes